0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
19. prosinca 2017.

Ulica Mirabel Bel

Piše Ana Zibar
Izašla je nova knjiga Larise Mravunac čija se promocija održala u utorak 12. 12. 2017. u Mađarskom Institutu u centru Zagreba. Stihovi su opet u modi! I to stihovi koje razumijete, koji će dotaći vašu dušu i koji će vas motivirati – da više volite i razumijete sebe, a samim time i druge. Za njihovu […]
Izašla je nova knjiga Larise Mravunac čija se promocija održala u utorak 12. 12. 2017. u Mađarskom Institutu u centru Zagreba.
mirabel-bel
Stihovi su opet u modi! I to stihovi koje razumijete, koji će dotaći vašu dušu i koji će vas motivirati – da više volite i razumijete sebe, a samim time i druge. Za njihovu objavu pobrinula se sama Mirabel Bel koja se spominje u nazivu zbirke. Bila je vrlo uporna i povezala je nekoliko ljudi kako bi ugledala svjetlo dana još ove 2017. godine. Kroz zbirku se protežu čarobne ilustracije Sanje Rešček Ramljak, poznatu širom svijeta po svojim radovima. Želite li otkriti tko je Mirabel Bel, zašto je njezina ulica toliko važna, dođite na promociju ili naručite knjigu 🙂

Larisa Mravunac rođena je u Osijeku 1971. godine, a u Zagrebu živi od dolaska na Filozofski fakultet 1989. godine.

Prvi autorski tekst objavljuje s nepunih 16 godina u književnom časopisu Revija. Svoju prvu knjigu, Dječak u zvjezdanim čizmama, objavljuje 2003. godine, u suradnji s ilustratoricom Sanjom Rešček. Od tada sudjeluje u stvaranju stotinjak knjiga, kao autorica ili kao prevoditeljica s francuskog jezika. Objavljuje i u dječjim časopisima, a rado je viđena gošća u knjižnicama i školama u kojima sdjecom razgovara o hrabrosti, knjigama i životu. Članica je Društva hrvatskih književnika.

mirabel

Ulica Mirabel Bel njezina je prva zbirka pjesama, ona od koje cijeli život bježi, ali od koje, na sreću čitatelja, nije uspjela umaknuti.

Sanja Rešček Ramljak diplomirala je 2001. godine na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu u klasi prof. Zdravka Tišljara na odjelu primijenjene grafike. Dobitnica je brojnih nagrada, a najznačajnije su Grigor Vitez, Myra Robertson Award i Welcome award koju dodjeljuje ULUPUH. Dosad je ilustrirala više od stotinu slikovnica koje su objavljene diljem svijeta na preko 12 jezika, za eminentne izdavače  kao što su Random House, Simon and Schuster, Macmillan, Scholastic. Surađuje i s brojnim izdavačima čestitki poput American Greetings, Papyrus, Pictura te UNICEF. Autorica je i brojnih poštanskih maraka u izdanju Hrvatske pošte.

Izdavač: Mind Ability d.o.o.
Cijena do kraja godine: 70 kn (plus poštarina)
Cijena od 2018.: 89 kn (plus poštarina)
Kontakt mejl za narudžbu: [email protected]

Tekst: I. Tarade

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

7. svibnja 2015.
1. studenoga 2011.
7. ožujka 2018.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross