0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
18. studenoga 2018.

Uređenje dječje sobe

Piše Ana Zibar
Napokon smo malo sredili i dječju sobu. Naša dječja soba je mala i nije ju bilo jednostavno za složiti, ipak pokušali smo pronaći što bolja riješenja kako bi djeca imala što više prostora za igranje. Prije uređenja dječja soba je izgledala tako da je imala krevet na kat koji smo odlučili maknuti van jer nitko […]

Napokon smo malo sredili i dječju sobu. Naša dječja soba je mala i nije ju bilo jednostavno za složiti, ipak pokušali smo pronaći što bolja riješenja kako bi djeca imala što više prostora za igranje.

Prije uređenja dječja soba je izgledala tako da je imala krevet na kat koji smo odlučili maknuti van jer nitko na njemu nije spavao. Na gornjem krevetu nitko nije mogao spavati jer djeca nemirno spavaju, pa nas je bilo strah da netko u noći ne padne, a na donjem sam na kraju spavala ja jer nitko ne želi spavati sam.

Odlučili smo se za mali dvosjed na razvlačenje s kojim se dobilo više prostora u sobi, a i djeca su dala zeleno svijetlo za spavanje jer će na dvosjedu moći zajedno spavati.

Novi dvosjed nije pasao uz stari laminat i tepih tako da smo odlučili izbaciti tepih van i postavili smo novi sivi laminat. Ostavili smo dva postojeća ormara i još je samo trebalo riješiti problem skladištenja igračaka koje su bile po cijeloj sobi i samo zauzimale mjesto.

Odlučili smo se za dva manja ormarića sa posudama u koje smo sortirali sve igračke i tako smo na kraju dobili puno više mjesta u sobi.

Dječja soba na kraju nije najidealnija, ali smo izvukli iz nje najbolje što smo mogli. Ono što je najbitnije je da se djeci jako sviđa i da obožavaju boraviti u njoj, a i počeli su sami spavati.

Koliko uzmeš toliko vratiš

U samom uređenju pomogli su nam partneri Ferratum Bank, koji su i ovoga puta potvrdili svoju odličnu ponudu koliko uzmeš toliko i vratiš.

O čemu se zapravo radi? Ako vam je upravo sada potreban novac, koji trenutno nemate, a znate da ćete ga imati kroz 30 dana, Ferratum Bank vam u tome može pomoći!

Bez kamata

U samo 15 minuta na vaš račun može sjesti od 300,00 do 4.000,00 kn, koje ako vratite u roku od 30 dana, vraćate bez kamata!

Nije nikakva varka ili muljaža, nego je stvarno tako. Ja sam se sama uvjerila u to i na pozajmljen novac koji sam vratila u roku od 30 dana nisam plaćala nikakve kamate.

Darivanje 

S obzirom na to da sam njihovom uslugom zadovoljna, odlučila sam vas i ovoga puta darivati u suradnji s Ferratum Bankom.

Ovoga puta jednom osobi koja će imati najviše sreće darujemo poklon bon od  3.000,00, a samo darivanje se odvija na mom Instagram profilu @zenskisvijet, pa zaigrajte i iskušajte svoju sreću.

Online kredit

Više detalja vezanih uz sam kredit potražite i na stranici Ferratum banke, a ako ne znate kako Online podići kredit pogledajte video na mom YT kanalu Ženski Svijet u kojem su vam objašnjeni svi detalji podizanja online kredita.

Kako smo na kraju uredili dječju sobu pogledajte u videu Iznenađenje za dečke - nova soba na mom YouTube kanalu Ženski Svijet i naravno pišite u komentare kako vam se sviđa!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

22. studenoga 2015.
21. rujna 2014.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross