0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
18. ožujka 2020.

Uzalud perete ruke ako ovo radite

Piše Ana Zibar
Sada kada je epidemija na vrhuncu ono što je važno znati je da je svakodnevno nošenje nakita loše za vaše zdravlje!!! Osobe koje nose prstenje ne samo da se ne mogu riješiti bakterija na rukama, nego i nakon korištenja dezinfekcijskih sredstava imaju ih još i više. Tijekom epidemije korona virusa nošenje nakita onemogućava dezinfekciju i … Nastavi čitati Uzalud perete ruke ako ovo radite

Sada kada je epidemija na vrhuncu ono što je važno znati je da je svakodnevno nošenje nakita loše za vaše zdravlje!!! Osobe koje nose prstenje ne samo da se ne mogu riješiti bakterija na rukama, nego i nakon korištenja dezinfekcijskih sredstava imaju ih još i više.

Tijekom epidemije korona virusa nošenje nakita onemogućava dezinfekciju i efikasno pranje ruku. To se najviše odnosi na narukvice i prstenje!

Održavanje higijene

Osobe koje nose nakit ne mogu dobro održavati higijenu jer ispod nakita koža ostaje zaštićena od dezinfekcije, što istovremeno stvara idealno mjesto za razvoj bakterija.

Opasni sastojci koji se nalaze u higijenskim proizvodima

Oni koji ne nose prstenje bolje peru ruke od onih koji nose nakit, a samo sredstvo za dezinfekciju je manje efikasno zbog nakita. Nošenjem prstenja onemogućuje djelovanje sredstva za dezinfekciju.

Dezinfekcijska sredstva

Osobe koje nose prstenje imaju više bakterija na rukama i to nakon korištenja dezinfekcijskih sredstava, od onih koji nakit ne nose.

Top 5 proizvoda za jačanje imuniteta

Nemojte živjeti u zabludi i misliti kako je dovoljno samo skinuti nakit prilikom pranja ruku, jer ako je vaš nakit zaražen bakterijom i vi ga vratite na ruku nakon pranja, vaše će ruke ponovo biti zaražene. Ako ne dezinficirate i sam nakit, nemojte ga niti skidati pa opet vraćati natrag na ruku.

Nikako nemojte nakit prati dezinfekcijskim sredstvom jer ćete ga tako uništiti!

Jutarnji napitak zdravlja

Uklanjanje bakterija i virusa

Ako se svejedno ne želite riješiti svog nakita za vrijeme trajanja korona virusa, savjetuje se da uz svakodnevno pranje ruku operete i svoj nakit sapunom i toplom vodom, kako bi ga sigurno dezinficirali od svih bakterija, a tek onda ga vratite na ruku.

Budite razumni i pazite na svoje zdravlje! Perite ruke što češće jer je čistoća pola zdravlja! Sretno i čuvajte se!

Foto: zukunftssicherer/PixaBay

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross