0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
30. rujna 2018.

Uzmi 3 vrati 3

Piše Ana Zibar
Uzmi 3 vrati 3, što mislite je li riječ o zagonetki ili takvo nešto stvarno postoji? Postoji!!! Riječ je o novoj ponudi Ferratum banke - koliko posudiš, toliko i vratiš! Pa da vam malo detaljnije objasnim... Ferratum banka je poznata po dizanju kredita koji je ostvariv već u roku od 15 minuta. Sve što vam […]

Uzmi 3 vrati 3, što mislite je li riječ o zagonetki ili takvo nešto stvarno postoji? Postoji!!! Riječ je o novoj ponudi Ferratum banke - koliko posudiš, toliko i vratiš!

Pa da vam malo detaljnije objasnim... Ferratum banka je poznata po dizanju kredita koji je ostvariv već u roku od 15 minuta. Sve što vam treba je osobna iskaznica i kartica tekućeg računa koje trebate fotkati, prijaviti se online i dostaviti fotografije osobne i tekućeg računa preko prijave.

Nakon toga slijedi potpisivanje ugovora i slanje potvrde o jamstvu koje traje samo nekoliko minuta. Isplata pozajmice slijedi kroz par minuta od primitka sve potrebne dokumentacije. Jednostavno je l' da?

E sada da bi vratili točno onoliko koliko ste posudili, novac treba vratiti u roku od mjesec dana. Ako novac vratite u roku od 30 dana, vratit ćete točno onoliko koliko vam se isplatilo na račun, niti jednu lipu više!

Di je zamka? Nema je! Ovo je jednostavno vrsta kredita koja će vam pomoći kada se nađete u situaciji da vam novac treba odmah sada, u ovom trenutku ga nemate, ali znate da ćete ga imati kroz mjesec dana.

U slučaju da nakon nekog vremena procijenite da bi mogli imati problema s vraćanjem kredita, važno je da u što kraćem roku kontaktirate Ferratum odjel naplate koja vam stoji na raspolaganju svaki dan od 09-17h.

Više detalja vezanih uz sam kredit potražite i na stranici Ferratum banke, a ako ne znate kako Online podići kredit pogledajte video na mom YT kanalu Ženski Svijet u kojem su vam objašnjeni svi detalji podizanja online kredita.

Vezano uz ovu temu snimila sam vam i video UZMI 3 VRATI 3 koji vam se nalazi na mom YT kanalu, a čeka vas i jedno veliko darivanje u suradnji s Ferratum bankom koje se nalazi na mom Instagram profilu Ženski Svijet.

2 comments on “Uzmi 3 vrati 3”

  1. Postoji kvaka. Ona je ujamstvu. Ponude vam neku tvrtku koja jamstvuje za vas. Ali, to košta. Npr, ako trebate 5000 kn jamstvo je 29'00 kn. Eto....ni pare više, nema zamke 😉

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross