0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
6. listopada 2017.

Vege piknik na Bundeku

Piše Ana Zibar
Grad Zagreb i Prijatelji životinja pozivaju vas 7. 10. 2017. na druženje na Bundeku za životinje uz koncert! Grad Zagreb već godinama organizira obilježavanje Međunarodnog dana zaštite životinja (4. 10.) uz Vege piknik na zagrebačkom Bundeku, a ove godine druženje za životinje dogodit će se u subotu 7. listopada 2017., od 10 do 18 sati. Prijatelji […]

Grad Zagreb i Prijatelji životinja pozivaju vas 7. 10. 2017. na druženje na Bundeku za životinje uz koncert!

Grad Zagreb već godinama organizira obilježavanje Međunarodnog dana zaštite životinja (4. 10.) uz Vege piknik na zagrebačkom Bundeku, a ove godine druženje za životinje dogodit će se u subotu 7. listopada 2017., od 10 do 18 sati.

Prijatelji životinja s ponosom se pridružuju obilježavanju ovoga dana organiziranjem Vege piknika u sklopu cjelodnevnog događanja na kojemu će se posjetiteljima predstaviti brojne udruge koje skrbe o životinjama, kao i restorani i štandovi sa zanimljivom i ukusnom veganskom ponudom. Uz postavljene suncobrane sa stolovima i klupama, s kojih će posjetitelji moći uz ukusnu vegansku hranu gledati cjelodnevni program i koncert, svima je zajamčen ugodan provod!

Kao i prethodnih godina, organizator Grad Zagreb pobrinuo se za atraktivan glazbeni program u kojemu će nastupiti Luka Nižetić, prošlogodišnji ambasador kampanje "Činčile su zakon", a inače poznat po javnom zalaganju za zaštitu životinja.

Anita Euschen, ambasadorica Međunarodnog dana zaštitite životinja, poručuje: "Brojni su načini da se aktivno zauzmemo za životinje: udomljavanjem napuštenih životinja umjesto kupnje, prijavljivanjem zlostavljanja i zanemarivanja životinja, potpisivanjem peticija, dijeljenjem letaka, volontiranjem u udrugama za zaštitu i prava životinja, korištenjem proizvoda koji nisu testirani na životinjama, nošenjem odjevnih predmeta od neživotinjskih materijala i prelaskom na biljnu prehranu." Smatra da Međunarodni dan zaštite životinja može svakome biti poticaj da učini što je više moguće za životinje svaki dan u godini.

Bez obzira na to skrbite li za neku životinju ili ne, proslava Međunarodnog dana zaštite životinja prigoda je da se dobro provedete i zainteresirate za zaštitu životinja i zalaganje za njihova prava. Prijatelji životinja pozivaju sve da budu djelić obilježavanja ovoga međunarodnog dana kako bi zajedno promicali radost, suosjećanje te etičke, ekološke i druge prednosti suosjećajnog načina življenja i prehrane.

Više informacija i popis izlagača Vege piknika može se naći na www.prijatelji-zivotinja.hr.

Preuzeto sa Roditelji.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

28. veljače 2018.
16. ožujka 2018.
29. srpnja 2014.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross