0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
22. kolovoza 2014.

Viktorija Secret's trbušnjaci

Piše Ana Zibar
Kada dođu lijepi dani i hodate ulicom, na svakom koraku bombardiraju vas plakatima manekenki u badiću sa savršeno ravnim trbuhom. Većini žena takav trbuh čini se nedostižan. Ali to nije tako! U novom videu ću vam pokazati kako i vi možete imati trbuh poput manekeni sa reklama. [fvplayer src='http://vimeo.com/97514481' splash='http://www.savrsena.hr/wp-content/uploads/2014/04/victoria-secret-trbusnjaci.jpg'] Viktorija Secret trbušnjaci: Lezite na […]

Kada dođu lijepi dani i hodate ulicom, na svakom koraku bombardiraju vas plakatima manekenki u badiću sa savršeno ravnim trbuhom. Većini žena takav trbuh čini se nedostižan. Ali to nije tako! U novom videu ću vam pokazati kako i vi možete imati trbuh poput manekeni sa reklama.

[fvplayer src='http://vimeo.com/97514481' splash='http://www.savrsena.hr/wp-content/uploads/2014/04/victoria-secret-trbusnjaci.jpg']

Viktorija Secret trbušnjaci:

 1. Lezite na pod, noge podignite okomito od poda, a ruke savijte u katovima uz tijelo. Spuštajte lijevu nogu do poda, ne dotičući pod, pa ju vratite u početni položaj. Isto ponovite s desnom nogu. Izvodite vježbu 1 minutu, izmjenjujući noge.
 2. Lezite na pod, podignite glavu od poda, ruke ispružite uz tijelo, podignute od poda, a noge vodoravno ispružene podignite od poda. Brzim tempom podižite noge, jednu pa drugu 30 sekundi.
 3. Lezite na pod, glavu podignite od poda, ruke savijte u laktovima i stavite ih pored glave, a noge podignite od poda lagano savijte u koljenu. Lijevim laktom dotaknite koljeno desne noge i obrnuto. Vježbu ponavljajte izmjenjujući strane 1 minutu.
 4. Lezite na pod, savijte noge u koljenima, glavu podignite, ruke podignite od poda, pa desnom rukom dosegnite do pola desnog stopala i lijevom rukom dosegnite do pola lijevog stopala. Vježbu izvodite 30 sekundi.
 5. Lezite na pod, noge savijte u koljenima, pa se rukama podižite dok gornji dio tijela ne dođe do sredine. Trbušnjake izvodite 1 minutu.
 6. Lezite na pod, noge savijte u koljenima, glavu podižite na pola dok ne osjetite da su se napeli trbušni mišići. Vježbu izvodite 30 sekudi.
 7. Lezite na pod, podignite noge okomito od poda, pa jednu po jednu naizmjence spuštajte ne dotičući pod. Vježbu izvodite 30 sekundi.
 8. Lezite na pod, glavu podignite od poda, ruke savijte u laktovima i stavite ih pored glave, a noge podignite od poda lagano savijte u koljenu. Lijevim laktom dotaknite koljeno desne noge i obrnuto. Vježbu ponavljajte izmjenjujući strane 30 sekundi.
 9. Lezite na pod, savijte noge u koljenima, glavu podignite, ruke podignite od poda, pa desnom rukom dosegnite do pola desnog stopala i lijevom rukom dosegnite do pola lijevog stopala. Vježbu izvodite 30 sekundi.
 10. Lezite na pod, noge savijte u koljenima, pa se rukama podižite dok gornji dio tijela ne dođe do sredine. Trbušnjake izvodite 1 minutu.
 11. Lezite na pod, noge savijte u koljenima, glavu podižite na pola dok ne osjetite da su se napeli trbušni mišići. Vježbu izvodite 30 sekudi.
 12. Okrenite se licem prema podu i postavite tijelo na vrhove nožnih prstiju, i podlaktice, tako da ruke stavite u oblik trokuta, a noge skupljene. Naizmjence gurajte koljena prema prsima. Vježbu izvodite 1 minutu.

Foto:voodoo4u2n/freeimages.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

17. lipnja 2015.
9. siječnja 2018.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross