0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
24. srpnja 2014.

Vježbe za čvrste grudi

Piše Ana Zibar
Grudi vam više ne izgledaju kao nekada? Ne brinite! Nikada nije kasno da svoje tijelo, pa i grudi, dovedete u red 🙂 Vježbanjem od samo 5 minuta dnevno, sigurno ćete poboljšati tonus grudi i dovesti ih u stanje kavo želite. Kako je to moguće, i koje vježbe trebate izvoditi, pogledajte u novom videu 🙂 [fvplayer […]

Grudi vam više ne izgledaju kao nekada? Ne brinite! Nikada nije kasno da svoje tijelo, pa i grudi, dovedete u red 🙂 Vježbanjem od samo 5 minuta dnevno, sigurno ćete poboljšati tonus grudi i dovesti ih u stanje kavo želite. Kako je to moguće, i koje vježbe trebate izvoditi, pogledajte u novom videu 🙂

[fvplayer src='http://vimeo.com/96701487' splash='http://www.savrsena.hr/wp-content/uploads/2014/04/vjezbe-za-cvrste-grudi.png']

Vježbe za poboljšanje tonusa grudi

1. Stanite, ruke stavite pored tijela, a u svaku ruku primite težinu od pola kile. Ruke podižite i spuštajte, držeći laktove uz tijelo.

2. Stanite, ruke stavite pored tijela, a u svaku ruku primite težinu od pola kile. Ruke ispružite, pa ih podižite i spuštajte.

3. Stanite sa laganim raskorakom. U rukama držite težinu od pola kile, pa naizmjence lijevu ruku ispružite u desnu stranu, a  desnu ruku u lijevu stranu.

4. Spustite se na koljena, potkoljenice spustite na pod, a dlanove stavite ispod ramena pa se podignite . Radite sklekove.

5. Spustite se na koljena, potkoljenice spustite na pod, a dlanove stavite ispod ramena. Radite sklekove, ali kod dizanja na ruke, podignite se i na prste nogu, pa se ponovo spustite u početni položaj.

6. Lezite na leđa, noge savijte u koljenima. U ruke primite težinu od pola kile pa ih ispružite okomito od tijela i podižite u zrak dok ih ne spojite jednu pored druge.

7. Lezite na leđa, noge savijte u koljenima. U ruke primite težinu od pola kile. Ruke savijte u laktovima, laktove stavite uz tijelo i podižite ruke brzim tempom prema gore, pa ih vraćajte u početni položaj.

8. Lice okrenite prema podu, a tijelo držite dlanovima i nožnim prstima. Spuštajte se na laktove, pa se ponovno dižite na dlanove.

9. Stanite, u svaku ruku stavite težinu od pola kile. Ruke ispružite ravno ispred sebe, pa ih raširite pored sebe.

10. Stanite, u svaku ruku stavite težinu od pola kile. Ruke ispružite ispred sebe, pa lagano titrajte.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

13. lipnja 2015.
1. studenoga 2011.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross