0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
9. rujna 2014.

Vježbe za podignute grudi

Piše Ana Zibar
Ukoliko niste baš zadovoljne svojim grudima, bilo da ste nedavno rodile, da dojite ili da samo jednostavno niste zadovoljne, ne brinite! U novom videu ću vam pokazati kako možete aktivirati prsne mišiće i napokon biti zadovoljne njihovim izgledom 🙂 Za najbrži učinak najbolje je svaku vježbu vježbati 20 puta u tri serije! [fvplayer src="http://vimeo.com/100301673" splash="http://www.savrsena.hr/wp-content/uploads/2014/04/aktiviranje-prsnih-misica.jpg"] Vježbe […]

Ukoliko niste baš zadovoljne svojim grudima, bilo da ste nedavno rodile, da dojite ili da samo jednostavno niste zadovoljne, ne brinite! U novom videu ću vam pokazati kako možete aktivirati prsne mišiće i napokon biti zadovoljne njihovim izgledom 🙂 Za najbrži učinak najbolje je svaku vježbu vježbati 20 puta u tri serije!

[fvplayer src="http://vimeo.com/100301673" splash="http://www.savrsena.hr/wp-content/uploads/2014/04/aktiviranje-prsnih-misica.jpg"]

Vježbe za aktivaciju prsnih mišića

1. Kleknite na koljena, pa se polukružno u jednu stranu spuštajte dolje. Kada se vratite gore, polukružno se spuštajte dolje na drugu stranu. Vježbu ponovite 20 puta.

2. Sjenite na pod, noge savijte u koljenima, oslonite se na ruke, a dlanove okrenite prema naprijed. Podignite lijevu nogu, podignite rukama stražnjicu, pa se na pola spuštajte i dižite 20 puta.

3. Sjednite na pod, noge savijte u koljenima, oslonite se na ruke, a dlanove okrenite prema naprijed. Podignite desnu nogu, podignite rukama stražnjicu, pa se na pola spuštajte i dižite 20 puta.

4. Spustite se na koljena, potkoljenice podignite u zrak, a dlanove stavite na pod, točno ispod ramena. Spuštajte se na pod na laktove, pa se podižite na dlanove. Vježbu ponovite 20 puta.

5. Stanite, u svaku ruku stavite teret od o,5kg, ruke raširite u laktovima pod pravim kutom, pa ih vraćajte spajajući ispred sebe. Vježbu ponovite 20 puta.

6. Stanite, gornji dio tijela nagnite prema dolje na pola, tako da su ređa ravna. U svakoj ruci držite teret od 0,5kg i ispružite ruke ravno pored glave, licem gledajte prema dolje. Ruke iz ravnog položaja vratite tako da ih široko savijete u laktovima, pa vratite u ravan položaj. Vježbu ponovite 20 puta.

7. Stanite u lagani raskorak, u svakoj ruci držite 0,5kg. Lijevu ruku spustite uz tijelo, a desnu ruku podignite u zrak, pa ju spuštajte bočno u lijevu stranu. Vježbu ponovite 20 puta.

8. Stanite u lagani raskorak, u svakoj ruci držite 0,5kg. Desnu ruku spustite uz tijelo, a lijevu ruku podignite u zrak, pa ju spuštajte bočno u desnu stranu. Vježbu ponovite 20 puta.

Spriječiti obješene grudi možete i pravilnom prehranom, tako da u organizam unesete dovoljnu količinu vitamina, minerala, te voća i povrća, zbog čega će se vaše grudi manje objesiti. Osim pravilne prehrane lijepim grudima je potreban i odgovarajući grudnjak, koji po mogućnosti treba što manje stiskati.

Pripazite na svoje držanje, prilikom hodanja ili sjedenja držite svoja leđa uspravno, jer ćete na taj način zategnuti grudi i spriječiti njihov obješeni položaj. I naravno vježbajte! Vježbanje će imati najbolji učinak 😉

 Foto: PatriotPro/freeimages

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

11. srpnja 2018.
11. travnja 2016.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross