0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
1. travnja 2014.

Vježbe za trbuh

Piše Ana Zibar
Većinu žena muči isti problem, a to je višak kilograma i nakupljanje masnog tkiva, koje se najčešće pojavljuje na trbuhu. Među najvećim ženskim neprijateljima je tzv. višak trbuha, koji prelazi i na rubove hlača. Za masnoću na trbuhu najčešće su krive hormonalne promjene. Masno tkivo na trbuhu češća je pojava kod žena nego kod muškaraca, […]

Većinu žena muči isti problem, a to je višak kilograma i nakupljanje masnog tkiva, koje se najčešće pojavljuje na trbuhu. Među najvećim ženskim neprijateljima je tzv. višak trbuha, koji prelazi i na rubove hlača. Za masnoću na trbuhu najčešće su krive hormonalne promjene. Masno tkivo na trbuhu češća je pojava kod žena nego kod muškaraca, a do tih promjena kod žena najčešće dolazi za vrijeme menaopauze. No taj problem nije nerješiv, postoje vježbe uz koje ćete imati savršeno čvrsti trbuh, a koje su to pogledajte u novom videu 😉

 

Opis vježbi

1. KRATKI TRBUŠNJACI

Lezite na leđa, ruke stavite iza glave, glavu lagano podižite prema nogama koje lagano savijte u koljenima. Podignite se dok se ne napnu trbušni mišići. Vježbu ponovite 20 puta.

2. RUKA NOGA

Lezite na leđa, jednu nogu podignite od poda i ispružite, a drugu nogu savijte. Stavite ruke ispod glave i podižite glavu prema koljenu. Laktom ruke dodirujte suprotno savijeno koljeno, naizmjence ruka-noga, cijelo vrijeme stežući trbuh. Vježbu ponovite 20 puta.

3. TRBUŠNJACI S NOGAMA U ZRAKU

Lezite na leđa, noge spojite i ispružite ih u zrak, ruke stavite ispod glave i podižite se prema nogama do pola, stežući trbuh. Vježbu ponovite 20 puta.

4. BOČNI TRBUŠNJACI

Lezite na leđa, savijte nogu na stranu, a ruke stavite ispod glave i dižite se prema gore na pola, stežući trbuh. Vježbu ponovite 20 puta, nakon čega se okrenite na drugi bok i ponovite vježbu jos 20 puta.

5. CIK CAK

Lezite na leđa, nogu podignite od poda i ispružite, drugu nogu podignite okomito u zrak, glavu podignite od poda, a rukama primite nogu koja je u zraku, te tako približite glavu koljenu. Mijenjajte nogu jednu za drugom.

Vježbajući ove vježbe, obavezno pravilno dišite i pazite da ih izvodite pravilno, jer u suprotnom neće imati svoj učinak. Sa ovim vježbama i disciplinom vrlo brzo ćete imati trbuh kakav želite!

 

Foto:alifarid/freeimages.com

2 comments on “Vježbe za trbuh”

  1. Super su mi ove vježbe! Jako ih pravilno izvodiš, baš milina! A da ne kažem da je utješno za nas koji se u privatno vrijeme tjeramo na vježbanje, jer izgledaju tako lako! 🙂
    Dala si mi dobru ideju. Hvala Ana!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

27. studenoga 2017.
23. prosinca 2017.
26. siječnja 2018.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross