0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
8. rujna 2014.

Vježbe za učvršćivanje grudi

Piše Ana Zibar
Mišići u grudima na koje se oslanjaju dojke su odgovorni za učvršćivanje grudi. Za čvrste grudi potrebno je učvrstiti i ruke, leđa i ramena, a ne samo mišiće grudi. U novom videu ću vam pokazati na koji način vježbati vježbe za čvršće grudi, koje se izvode na podu, a koje će zahvatiti sva četiri područja […]

Mišići u grudima na koje se oslanjaju dojke su odgovorni za učvršćivanje grudi. Za čvrste grudi potrebno je učvrstiti i ruke, leđa i ramena, a ne samo mišiće grudi. U novom videu ću vam pokazati na koji način vježbati vježbe za čvršće grudi, koje se izvode na podu, a koje će zahvatiti sva četiri područja koja su bitna za čvršće grudi. Za očekivane rezultate, morate vježbati najmanje 2 mjeseca, svaki dan!

[fvplayer src='http://vimeo.com/98134336' splash='http://www.savrsena.hr/wp-content/uploads/2014/04/vjezbe-za-cvrste-grudi.jpg']

 Vježbe za učvršćivanje grudi

 1. Lezite na pod, noge savijte u koljenima, u rukama držite težinu od pola kile. Savijte ruke u laktovima i stavite ih pod pravi kut. Dižite ruke u zrak, pa ih vraćajte dolje. Vježbu izvodite 30 sekundi, malo odmorite, pa ponovite.
 2. Lezite na pod, noge savijte u koljenima, u rukama držite težinu od pola kile, a trbuh stisnite. Stavite ruku preko ruke, pa ih ispružene spustite iza glave i vratite u početni položaj. Vježbu izvodite 30 sekundi, malo odmorite, pa ponovite.
 3. Lezite na pod, noge savijte u koljenima, u rukama držite težinu od pola kile, a trbuh stisnite. Ruke podignite u zrak, pa ih spuštajte tako da laktove stavljate uz tijelo. Vježbu izvodite 30 sekundi.
 4. Lezite na pod, noge savijte u koljenima, u rukama držite težinu od pola kile, a trbuh stisnite. Laktove stavite uz tijelo, dlanove okrenite prema stropu, pa podižite i spuštajte podlaktice 10 sekundi.
 5. Lezite na pod, noge savijte u koljenima, u rukama držite težinu od pola kile, a trbuh stisnite. Ruke podignite u zrak, pa ih spuštajte tako da laktove stavljate uz tijelo. Vježbu izvodite 30 sekundi.
 6. Lezite na pod, noge savijte u koljenima, u rukama držite težinu od pola kile, a trbuh stisnite. Laktove stavite uz tijelo, dlanove okrenite prema stropu, pa podižite i spuštajte podlaktice 10 sekundi.
 7. Spustite se na pod, na dlanove i koljena, pa radite ženske sklekove 30 sekundi, malo odmorite, pa ponovite sklekove 30 sekundi.
 8. Spustite se na nožne prste i dlanove. Dlanove podižite s poda i pomičite ih prema van, pa prema unutra. Vježbu izvodite 30 sekundi, mala pauza, pa ponovo 30 sekundi.
 9. Lezite na trbuh, noge i ruke raširene podignite u zrak, pa ostanite u tom položaju 30 sekundi.
 10. Spustite se na nožne prste i na podlaktice. Ruke stavite u oblik trokuta i ostanite u tom položaju 10 sekundi.
 11. Lezite na trbuh, noge i ruke raširene podignite u zrak, pa ostanite u tom položaju 30 sekundi.
 12. Spustite se na nožne prste i na podlaktice. Ruke stavite u oblik trokuta i ostanite u tom položaju 10 sekundi.

Za ubrzanje rezultata bilo bi dobro da se počnete uravnoteženo hraniti, te da jedete hranu koja sadrži dovoljnu količinu minerala, vitamina i vlakana.

 

Foto: wimdemo/freeimages

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

26. kolovoza 2015.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross