0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
17. svibnja 2020.

Žene za kojima su muškarci ludi

Piše Ana Zibar
Ako spadate u onu skupinu žena koje gdje god da se pojave plijene pažnju muškaraca i uvijek mogu birati kojeg žele to je zato što je za vas to potpuno prirodna stvar o kojoj nikada niste puno razmišljale. S druge strane nikada niste razumjele žene koje stalno kukaju da ih nitko ne želi... Zašto su […]

Ako spadate u onu skupinu žena koje gdje god da se pojave plijene pažnju muškaraca i uvijek mogu birati kojeg žele to je zato što je za vas to potpuno prirodna stvar o kojoj nikada niste puno razmišljale. S druge strane nikada niste razumjele žene koje stalno kukaju da ih nitko ne želi... Zašto su muškarci ludi za vama saznajte u nastavku!

Za početak znate slušati! Muškarci vole žene koje znaju slušati ljude jer to znači da niste brbljavica i tračerica što muškarci nikako ne vole. Vas ne zanima tko je s kime i što radi, a prazni razgovori vas samo umaraju i radije svoje vrijeme posvećujete ljudima od kojih ćete nešto i naučiti.

Žene koje znaju slušati

Žene koje muškarci vole se okružuju ljudima bogate životne mudrosti i duha i uvijek slušaju što im imaju za reći. Kada ovakve žene pitaju kako ste, znači da to stvarno žele i čuti i da ih odgovor na to pitanje zanima. Ovakve žene će uvijek pohvaliti nečiji uspjeh i pružiti konstruktivnu kritiku te se neće sramiti priznati vlastitu pogrešku.

Ovo su stvari koje rade sretni parovi

Žene koje misle ono što kažu i koje govore ono što misle su muškarcima najdraže jer se one neće pretvarati u muškom društvu već će se pokazati baš onakve kakve jesu. Ovakve žene se ne srame sebe i vrlo su realne, nikada ne dopuštaju da im život ovisi o tome što drugi misle ili govore i ne dopuštaju da im o tome ovisi raspoloženje.

Žene koje su sigurne u sebe

Žene koje su sigurne u sebe nisu povodljive i znaju procjenjivati ljude. Isto tako imaju visoku razinu samodiscipline, zbog čega sebi ne dopuštaju da se zbog povrijeđenosti izražavaju nepristojnim ponašanje. Sigurne žene glasno i jasno daju do znanja ono što misle i što očekuju te ne igraju igrice.

Muškarci obožavaju žene koje ne trče za njima!!! Žene koje vode vrlo raznovrstan i bogat život te koje nisu koncentrirane na traženje ljubavi jer ljubav uvijek nađe njih su muškarcima omiljene.

Žene koje ne analiziraju svaku sitnicu

Jednostavne žene, koje ne analiziraju svaku sitnicu i koje su koncentrirane na konkretne stvari te ne kukaju na sve, su žene koje su muškarcima potrebne.

Sretni parovi

Ovakvim ženama ništa na ovom svijetu neće pokvariti planove i uvijek će pronaći nešto pozitivno i u najsivijim danima su idealne partnerice za svakog muškarca. Takve žene su snalažljive i prilagodljive i uvijek su partnerice za poželjeti!

Žene koje vole same sebe

Žene koje vole same sebe i koje stalno rade na sebi i duhovno i fizički su žene uz koje se muškarci osjećaju ugodno i sigurno. Takve žene nikada ne dopuštaju da ih život uništi, već iz svake situacije izvuku nešto korisno i lijepo. I upravo zbog toga ove žene blistaju jer se njihovo unutarnje zadovoljstvo vidi na njihovim licima i prenosi se na partnera.

Savjeti za uspješan brak

Imidž takvih žena se gradi na njihovim istinskim vrijednostima, a njihova osobnost je toliko jaka da se prenosi i na njihov izgled. Materijalne stvari ih ne opterećuju te su svjesne da materijalne stvari postoje tu zbog njih, a ne one zbog stvari.

Žene koje svi muškarci žele

To su žene koje svi muškarci žele i koje nikada nisu imale problema s pridobivanjem pažnje suprotnog spola. Zapravo je sve vrlo jednostavno, iskreno i bez kompliciranja jer takvi su i muškarci i to je ono što oni vole i primijete bez razmišljanja.

Foto: aliceabc0/PixaBay

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

17. studenoga 2016.
18. studenoga 2015.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross