0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
6. travnja 2018.

Cvit Happens

Piše Ana Zibar
Cvit Happens je ime iza kojeg stoje 3 žene i 2 muškarca. O čemu se zapravo radi? Radi se o cvijeću naravno što i samo ime govori, ali za detaljnije informacije sam napravila mali intervju s njima iz kojeg ćete sve saznati i vjerujem nešto izabrati i za sebe kada vam zatreba jer u tome […]

Cvit Happens je ime iza kojeg stoje 3 žene i 2 muškarca. O čemu se zapravo radi? Radi se o cvijeću naravno što i samo ime govori, ali za detaljnije informacije sam napravila mali intervju s njima iz kojeg ćete sve saznati i vjerujem nešto izabrati i za sebe kada vam zatreba jer u tome što rade su pravi profesionalci.

cvit-happens-team

Od kuda naziv Cvit Happens?

O imenu smo razmišljali više od mjesec dana. Sve što smo izabrali je bilo zauzeto ili se nekome od nas nije sviđalo. Onda smo odlučili pitati naše prijatelje mogu li nam reći par ideja. Za dva dana nam se javila draga prijateljica Tara Jelovac sa desetak ideja i Cvit Happens je bio toliko primamljiv da smo se odmah složili oko imena.

Čime se točno bavite i koje usluge nudite?

Odlučili smo ponuditi široki spektar usluga kada smo počeli surađivati s najboljim dobavljačima domaćeg i uvoznog cvijeća na tržištu. Krenuli smo od cvjetnih zidova koji služe kao pozadina za slikanje na vjenčanjima i ostalim eventima, zatim kompletnog uređenja lokacije ceremonije ili svečane večere sa cvjetnim aranžmanima i instalacijama. U ponudu smo dodali i flowerbox s ružama, tulipanima ili božurima, ovisno o sezoni, koji se može naručiti za razne prigode te ga dostavljamo.

Što vam je najdraže iz vaše ponude?

Cvjetni zidovi! Uživamo ih izrađivati satima i najveće zadovoljstvo je stati ispred zida za probnu fotku (iako te fotke nisu baš za javnost haha).

Zašto ste se odlučili baš za cvijeće?

Ideja je došla sasvim spontano iz jednog obiteljskog brainstorminga kada smo razmišljali o ponudi cvijeća na našem tržištu. Prvo smo došli na ideju cvjetnih zidova, a kasnije smo širili našu ponudu.

Gdje vas se može pronaći?

Na Facebooku/Instagramu, ali i u našem Showroom-u na Vrbiku.

I to vam je to ukratko 🙂 Ako vam zatrebaju usluge ovih profesionalaca, slobodno im se obratite jer su moja topla preporuka! Sretno Cvit Happens 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

2. listopada 2014.
27. studenoga 2015.
5. svibnja 2020.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross