0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
4. ožujka 2021.

Ništa se ne događa bez razloga, pa ni ljuta žena!

Piše Ana Zibar
Ništa u životu se ne događa bez razloga, pa se tako niti odnosi u braku ne pogoršavaju bez razloga... Uvijek za sve postoji razlog i posljedica je nekog događaja ili više njih. Ovaj tekst zapravo posvećujem muškarcima s kojima sam okružena više nego ženama i koji se često žale kako im je žena čangrizava i […]

Ništa u životu se ne događa bez razloga, pa se tako niti odnosi u braku ne pogoršavaju bez razloga... Uvijek za sve postoji razlog i posljedica je nekog događaja ili više njih.

Ovaj tekst zapravo posvećujem muškarcima s kojima sam okružena više nego ženama i koji se često žale kako im je žena čangrizava i kako nije bila takva na početku njihove veze. Većina njih smatra kako je problem isključivo u ženi, a to zapravo nije tako i najčešće je za njenu čangrizavost glavni razlog upravo njen partner.

Kako sam već napisala na početku ovog teksta, ništa u životu se ne događa bez razloga, pa tako ni žene ne postaju čangrizave bez razloga. I zato u nastavku donosim neke najčešće razloge zbog kojih žene postaju nezadovoljne i kao krajnji rezultat isplovljava čangrizavost, koja može nestati ako muškarci samo malo obrate pažnju na njih i promjene neke stvari.

Nema više romantike

Prvi i najčešći razlog je romantika koje više nema. Žene su rođene romantičarke i vole romantiku više od ičega, čak i one koje tvrde da im to nije važno. Kada ste na početku veze romantiku i strast je lako zadržati, ali kada ste već duže zajedno ili ste u braku romantika i strast postaju pravi izazov.

U braku i dugim vezama romantiku treba njegovati, koliko god ne dolazi prirodno i spontano zbog duljeg vremena provedenog zajedno. Ali romantika uvijek treba biti prisutna, barem u maloj dozi jer u suprotnom ako ženi njen partner to ne pruža, ona postaje nezadovoljna i to svakim danom sve više.

Pročitajte kako je poznati autor spasio svoj brak

Dajte joj prostora

Ženi je potreban prostor! I jednoj i drugoj strani je potrebno vrijeme za sebe i to je zdravo prakticirati. Kako žena pusti svog muškarca da ima vrijeme za sebe, tako i muškarac treba pustiti svoju ženu da ima vrijeme samo za sebe i da ju u tome ne sputava.

Muškarcima se zaboravljanje ne čini kao tragedija, ali ženama to predstavlja tragediju posebice ako postoji dogovor za obavljanje nekih kućanskih poslova i muškarac to ne ispuni. Nakon nekog vremena žena se osjeća potlačeno i to ne može rezultirati nikako drugačije nego velikim nezadovoljstvom.

Depresija je gadna stvar

Još jedan od razloga ženinog lošeg ponašanja može biti depresija. Ona jednostavno može biti tužna jer joj se nešto dogodilo ili joj se nešto s vremenom nakupilo i ako je tako jedino što joj treba je razumijevanje, razgovor i mir. Razdražljiva i ljuta žena ne znači da ona više nema osjećaja već joj samo fali podrške i komunikacije.

Parovi koji imaju djecu trebali bi brigu o djeci podijeliti na pola, ali to nažalost često nije tako. I upravo to frustrira žene na koje padne većina odgovornosti oko djece. To nikako ne bi smjelo biti tako jer djeca imaju dva roditelja, kako imaju mamu, tako imaju i tatu i sve odgovornosti i briga oko njih bi se trebale podijeliti po pola.

Savjeti za uspješan brak

Najvažnije je razgovarati

Za svaku sretnu vezu i brak, ali i za sretnu i zadovoljnu suprugu važan je razgovor! Razgovor je ključ svega, a kako muškarci baš i ne vole razgovarati, nakon nekog vremena dolazi do svađa jer se nakupi puno sitnica oko kojih se nikada nije razgovaralo.

I zadnja stavka su kućanski poslovi... Kućanski poslovi bi se isto tako trebali podijeliti jer vi niste odabrali svoju partnericu zato da vam bude čistačica već da imate partnera, da ne budete sami i na kraju krajeva jer je volite, a voljeti nekoga ne znači živjeti kao kralj i imati sluškinju koja sve čisti vama i za vama, a to ne rade ni partneri već su ravnopravni.

Pospremajte za sobom

Obratite malo pažnju i na tu stavku i ako već nikako niste za to, barem se potrudite da svoje stvari pospremate za sobom, a ne da vam žena još i to radi jer ju to dovodi do ludila.

Pokažite jedno drugom više brige i razumijevanja i vidjet ćete kako će se sve promijeniti. Nisu baš žene onakve kakvima ih vi vidite čangrizave i ljutite, samo im nešto od navedenog fali, a sigurna sam da za sretniju i kvalitetniju vezu vi to možete promijeniti!

Kako razbiti dosadu u braku

Foto: pixel2013/PixaBay

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

26. studenoga 2014.
25. listopada 2015.
23. veljače 2015.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross