0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
3. listopada 2017.

Hrvatski ovčar u šinteraju

Piše Ana Zibar
Ova predivna njuškica je završila u šinteraju... Kako to već ide, dani mu se odbrojavaju i ostalo mu je još malo dana da ga netko udomi i spasi mu život jer će u suprotnom biti uspavan. Kao i svaka duša, tako niti on nije zaslužio ovako završiti pa molim sve koji mogu da mu pomognu, […]

Ova predivna njuškica je završila u šinteraju... Kako to već ide, dani mu se odbrojavaju i ostalo mu je još malo dana da ga netko udomi i spasi mu život jer će u suprotnom biti uspavan.

hrvatski-ovcar

Kao i svaka duša, tako niti on nije zaslužio ovako završiti pa molim sve koji mogu da mu pomognu, barem privremenim smještajem dok mu se ne nađe stalni vlasnik.

Radi se o mladom čistokrvnom Hrvatskom ovčaru koji je tužan i plah. Ima manje od 14 kila i sitan je. Vrlo je inteligentan sa snažnom potrebom za ljudskim društvom i jako je vjeran. Posjeduje dobro razvijen ovčarski nagon te je izvrstan pas čuvar.

Temperament: inteligentan, voljan, društven, oprezan, energičan, okretan. Udomite ne kupujte! Spasite život! Ukoliko ga želite spasiti javiti se možete gospođi Miri Banković!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

25. veljače 2017.
1. studenoga 2011.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross