0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
3. listopada 2018.

Nakon što sam izgubila posao na porodiljnom, uzela sam stvar u svoje ruke

Piše Ana Zibar
Ovo je intervju koji sam dala za portal Zadovoljna.hr pa pročitajte i pogledajte kratak video o meni 🙂 Znate kako neke osobe mogu sve? Mnogi će za Anu Zibar, majku dvoje djece, poduzetnicu i poznatu vlogericu, reći da je ona jedna od njih. Proveli smo dan s njom i provjerili može li zaista sve. Ana […]

Ovo je intervju koji sam dala za portal Zadovoljna.hr pa pročitajte i pogledajte kratak video o meni 🙂

Znate kako neke osobe mogu sve? Mnogi će za Anu Zibar, majku dvoje djece, poduzetnicu i poznatu vlogericu, reći da je ona jedna od njih. Proveli smo dan s njom i provjerili može li zaista sve.

Ana je kao i mnoge žene u Hrvatskoj iskusila kako je to kada na porodiljnom izgubiš posao, no to ju je umjesto plakanja nad svojom sudbinom natjeralo da radi nešto što joj se kasnije neplanirano pretvorilo u pravi biznis. Pisanje o svakodnevnim stvarima, putovanjima i izazovima majčinstva na njezinu blogu ''Ženski svijet'' privuklo je pozornost mnogih čitatelja i u videoobliku te ju potaknulo da zapliva u poduzetničkim vodama.

Ova diplomirana ekonomistica u turizmu svoj je blog pokrenula kako bi pomogla drugim ženama i pokazala im kako mogu sve uspjeti - biti majke, imati svoj biznis, a i vremena za sebe. Kako niti jedan početak nije lak, tako je i Ani bilo izazovno u usvajanju novih vještina poput montiranja videa ili svladavanju pravila društvenih mreža, kojima danas suvereno vlada. No zato, kao i svaki poduzetnik, Ana ''nema ni svetka ni petka'', pa se njezin radni dan može rastegnuti i do tri ujutro.

Jutro mi obično počne šetnjom s tri ili dva psa, kako je koji raspoložen (smijeh). Živimo blizu šume pa ih tamo obično šećem i pritom pronalazim unutarnji mir koji mi je potreban da izdržim cijeli dan., priča nam Ana, koja nakon šetnje sa psima odvozi svoja dva dječaka u vrtić i započinje s radnim danom.

Dogovaranje snimanja, odgovaranje na upite na mailu te montiranje već snimljenog materijala sve je ono što se Ana trudi obaviti dok su djeca u vrtiću.

Adaptacija mlađeg sina u vrtiću uskoro je pri kraju pa ću imati više vremena za jutarnje obveze, otkrila nam je Ana, koja uživa u toplijoj jeseni kada može još uvijek raditi u svom dvorištu. E, to je dobra strana rada kod kuće, kada ispijam kavu u svom dvorištu i pritom radim.

Savršen partner kroz sve izazove u danu, osim njezina supruga, postala joj je mineralna voda Mg Mivela kao prirodan izvor magnezija koji smanjuje umor i brine o normalnoj funkciji mišića, ali i živčanog sustava koji treba njegovati kako bi izdržala sva raspoloženja svoje djece kroz dan. Mame vrtićkih dječaka znaju o čemu govorim, kroz smijeh će ova iskrena i jednostavna vlogerica.

Nakon što ''pokupi'' djecu u vrtiću, ako nemaju drugih obveza, obično odlaze u park pa slijedi večera i spavanje. Kada ih uspava, tada dolazi njezino vrijeme; dovršava posao i hvata onih ''pet minuta'' samo za sebe. U videu pogledajte kako izgleda Anin dan.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

21. studenoga 2014.
15. studenoga 2014.
11. travnja 2015.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross