0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
15. lipnja 2017.

Psi u Pulskom šinteraju

Piše Ana Zibar
Drage žene koje me pratite... Ovaj put pišem u ime onih koji pričati ne mogu, a koji su u očajnoj situaciji. Radi se o psima koji se nalaze u šinteraju u Puli. Svi ti psi su nekada imali dom, a onda su kao zadnje smeće izbačeni na ulicu, na milost i nemilost. Željela bi da […]

Drage žene koje me pratite... Ovaj put pišem u ime onih koji pričati ne mogu, a koji su u očajnoj situaciji. Radi se o psima koji se nalaze u šinteraju u Puli. Svi ti psi su nekada imali dom, a onda su kao zadnje smeće izbačeni na ulicu, na milost i nemilost.

Željela bi da ih dobro pogledate, ovdje je samo troje njih, a u skloništu ih je bezbroj i jedino što u četiri zida čekaju je spas ljudske ruke ili smrt. Svima njima sat otkucava i imaju točno dva tjedna od kada su došli u sklonište, da ih netko spasi ili da budu uspavani zauvijek.

Ako imate želju nekome pomoći, ako imate priliku pružiti mali kutak svoga doma i time mu spasiti život, svakako obratite pažnju na njih. Njima nije ostalo puno i bitna im je svaka minuta, pa ako vi niste ti, širite vijest dalje, jer tko zna možda baš netko vama blizak pomogne.

Njima smo mi sve, a onaj tko je udomio psa sa ceste zna što je dobio zauzvrat. Molim vas pomozite i dijelite, dajte da im pomognemo! I ako imate svoje ljubimce, sterilizirajte ih, nemojte dopustiti da se još jednoj nevinoj duši ovo dogodi, jer o nama ljudima sve ovisi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

20. svibnja 2015.
12. siječnja 2017.
24. travnja 2015.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross