0,00 kn

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
25. travnja 2018.

Putovanje u Gardaland

Piše Ana Zibar
Napokon smo posjetili Gardaland i proveli smo se nezaboravno, koliko god sam se bojala da su mi klinci premali za takve akcije pokazalo se da za takav izlet ne postoji dobna granica i da jednako uživaju i mali i veliki. U Gardaland smo išli u svom vlastitom aranžmanu, a taj predivan vikend, pun događanja su […]

Napokon smo posjetili Gardaland i proveli smo se nezaboravno, koliko god sam se bojala da su mi klinci premali za takve akcije pokazalo se da za takav izlet ne postoji dobna granica i da jednako uživaju i mali i veliki.

U Gardaland smo išli u svom vlastitom aranžmanu, a taj predivan vikend, pun događanja su nam omogućili moji dragi partneri Ferratum Bank.

Vlastiti aranžman

Zašto smo se odlučili ići u vlastitom aranžmanu? Zato što se na kraju novčano to najviše isplati. Ako idete preko neke agencije možete birati da u jednom danu sve obiđete, što je meni sa malom djecom prenaporno i nema nikakvog smisla, ili da uzmete paket od 3 dana, koji uključuje dva noćenja u hotelu sa 3 zvjezdice, turističkog vodića i prijevoz, čime automatski gubite vlastiti komoditet, a cijenovno nije nikakva razlika.

Tako da sam ja smještaj sama pronašla i odsjeli smo u Campingu Le Palme koji je udaljen od Gardalanda 3 minute. Camping Le Palme u ponudi ima mobilne kućice koje su smještene na samoj obali jezera Lago Di Garda i ne mogu vam niti opisati koliko je predivno.

Camping Le Palme

Kućice su moderno opremljene i imaju nekih 30-tak kvadrata, mi smo bili u kućici sa dvije spavaće sobe, jedna s bračnim krevetom i jedna sa krevetom na kat. U svakoj sobi imate i ormare, kupaona je moderno opremljena sa tuš kabinom, mala blagavaona sa televizorom i kuhinja koja je potpuno opremljena sa svim potrebnim uređajima i posuđem za kuhanje.

Terasa je s pogledom na palme i jezero i u potpunom ste dodiru s prirodom. Jedino što trebate ponijeti sa sobom su šamponi, deterdžent za pranje suđa, spužvicu, ručnike i posteljinu jer to ne dobivate u kućici. A ručnike i posteljinu možete unajmiti i košta vam 3 eura po osobi. Pa kako vam je draže.

Cijeli kamp je prekrasno uređen i osiguran, u sredini kampa se nalazi dječje igralište i bazeni, a ako vam nešto hitno treba tu je i mala trgovina i restoran za posjeti, samo što je sve jako skupo, pa je najbolje da si ponesete sa sobom nešto brzo za skuhati.

Gardaland

Do Gardalanda vam je od kampa potrebno 3 minute autom, koji možete parkirati na parkingu od Gardalanda, a dnevna karta za parking je 5 eura.

Gardaland je u ovo doba godine otvoren od 10 ujutro do 18 sati navečer i koliko god mislite da je to previše, vjerujte mi prođe za čas i ne okrenete se, a Gardaland se već zatvara.

Mi smo išli kroz tjedan što vam svakako preporučam, ako si to možete priuštiti jer nema gužvi i na svaku atrakciju dođete na red kroz maksimum 2 minute.

Ima svega i za najmlađe i za odrasle tako da vam je vrijeme u potpunosti popunjeno, a zabava zajamčena.

Za malo veće atrakcije djeca moraju biti 140 centimetara visoka, a za srednje atrakcije je ograničenje 120 centimetara.

Hrana je jako skupa, tako da se na to pripremite. Cijeli dan ste tamo i morate jesti, a jedan običan menu kao u Mc Donaldsu je 90 kuna, a dječji menu je 60 kuna, tako da vam za ručak za četveročlanu obitelj treba 300 kn, a nećete se baš nešto najesti. Meni je hrana bez veze i iskreno ne znam kad sam jela gori hamburger i krumpiriće.

Spasit će vas ako ćete kao i mi u ruksaku nositi vode, sokiće i keksiće, pa se izgura, a sve to možete bez problema unijeti unutra.

Što se putovanja autom tiče, treba vam oko 5,5 sati iz Zagreba do Gardalanda i put je ok, jedino su talijani ludi na cesti pa vas to malo zamara i na njihovim cestama nemate normalnih stajališta, posebice za djecu, pa se na to pripremite.

I to vam je to, više detalja i kako sve to zajedno izgleda pogledajte u videu koji smo snimali, a nekome od vas u suradnji s Ferratum Bankom darujem isto putovanje. Detalji darivanja vas očekuju na kraju videa, a ako nećete biti ti koji će dobiti putovanje, a muče vas financije, svakako se obratite Ferratum Banci koja vam taj problem može riješiti u 15 minuta bez jamca i javnog bilježnika. Više detalja potražite na njihovoj stranici www.ferratumbank.hr. 

10 comments on “Putovanje u Gardaland”

  1. Pozdrav... divno vam je bilo stvarno. I ja bi htjela ici sa muzicem i nase dvije curke koje vise nisu premale za nesto tako superrrr. Ali, naravno, uvijek su financije problem....mozda cemo bas mi imati srece.....puseeee saljemo i drzimo fige sami sebi......

    1. Pozdrav 🙂 Je, jako nam je bilo lijepo:) Držim i ja vama fige, a da bi sudjelovali u darivanju, komentar ostavite ispod videa na YouTube kanalu 🙂

  2. Pozdrav! Odličan video, mi idemo sljedeći vikend, pa mi je ovo mala pomoć za snalaženje! Hvala! Veselim se i jedva čekam!!!

  3. Predivno je putovanje u Gardaland stvarno i ima mnošto stvari koje se mogu pogledati i ostati u lijepom sjećanju.Sam doživljaj jezera Lago di Garda ostaje zauvijek u pamćenju a da ne spominjem ludi provod u samom adrenalinskom parku koji bi svak trebao posjetiti i doživjeti čari ljepote Italije

  4. Moj malac vec duze ima zelju da ga vodim u gardeland, na zalost, nase financije to ne dozvoljavaju, a i on je djete koje je preko godine po vjezbama i terapijama, pa se tu dodatno istrošim(malac ima dijagnozu, pa nam je to prioritet)
    Mozda nam se posreci, pa napokon malca odvedem i ispunim mu zelju, jer po vaswm videu, vidim da vam je bilo super i da ste uzivali, pa vjerujem da bi i mi uzivali

  5. Moja obitelj bi trebala osvojiti putovanje u Gardaland zato što se već godinama spremamo u Gardaland i još uvijek nismo uspjeli ostvarili tu veliku želju. Nikad nemamo novaca za nešto takvo. Bili bi jako, jako sretni da mi osvojimo putovanje, a naš Karlo bi uživao. 😘❤

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

14. kolovoza 2017.
1. studenoga 2011.
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross