0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
7. srpnja 2020.

Sve se događa onda kada treba

Piše Ana Zibar
Za sve u životu postoji vrijeme, vrijeme kada se treba dogoditi, jer život se ne može ubrzati, život se događa upravo sada i to u onom obliku koji treba biti. Sve u životu ima svoje vrijeme, a jedini problem u ostvarenju je taj što čovjek to ne može prihvatiti i ne zna biti dovoljno strpljiv. … Nastavi čitati Sve se događa onda kada treba

Za sve u životu postoji vrijeme, vrijeme kada se treba dogoditi, jer život se ne može ubrzati, život se događa upravo sada i to u onom obliku koji treba biti.

Sve u životu ima svoje vrijeme, a jedini problem u ostvarenju je taj što čovjek to ne može prihvatiti i ne zna biti dovoljno strpljiv.

Dublji razlog

Kada bi primjerice više vodili računa o procesima koji traže svoje vrijeme, ne bi tako brzo odustajali od svojih snova jer bi shvatili da svaka zapreka koja vam se nađe na putu ima zapravo jedan dublji razlog zašto je tu.

Radne navike=Uspjeh u životu

Osobe koje pokušavaju dati više od sebe kako bi uspjele što prije, ne shvaćaju da nije sve u njihovom trudu, jer se život ne može ubrzati! Ipak, ljudi su skloni tražiti prečice, ne shvačajući da svaka promjena koja se treba dogoditi, se prvo mora dogoditi u njihovom umu.

Zakon života

Životom vladaju uvjerenja, zakoni, vrijednosti i načela i to su promjene koje od svakog djelića našeg bića traže da odumru stare stanice, kako bi ih mogle zamijeniti nove.

Život je lijep

Jednostavno nije moguće postati nova osoba, ako ste vezani lancima uz stara i pogrešna uvjerenja i stavove, posebice ako se bojite promjene.

Ostvarenje snova

Svi vaši snovi će se početi ostvarivati onoga trenutka kada prestanete požurivati stvari, kada prihvatite da za svaku situaciju postoji razlog zašto i shvačajući da vas život uči lekcijama kako bi u datom trenutku bili spremni za ono što želite.

Vaše misli = Vaš život

Nije toliko teško, zapravo je vrlo jednostavno, samo nemojte požurivati stvari, živite u trenutku, težite svojim snovima, ne bojte se promjena, radite na sebi i sve će se dogoditi baš onda kada za to dođe vrijeme!

Foto: kaboompics/PixaBay

One comment on “Sve se događa onda kada treba”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

26. siječnja 2018.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross