0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
1. travnja 2017.

Ženski Svijet slavi 3. rođendan

Piše Ana Zibar
01.04. je dan kada moj blog slavi rođendan 🙂 Ove godine je to treći rođendan, i da mi je prije tri godine netko rekao da ću uopće imati svoj blog, a još više da ću snimati videa, rekla bi mu da se zabunio. Naime posao kojim se sada bavim, a to je osim vođenja svog […]

01.04. je dan kada moj blog slavi rođendan 🙂 Ove godine je to treći rođendan, i da mi je prije tri godine netko rekao da ću uopće imati svoj blog, a još više da ću snimati videa, rekla bi mu da se zabunio.

Naime posao kojim se sada bavim, a to je osim vođenja svog bloga i suradnja sa mnogim drugim portalima, je čista suprotnost od onoga za što sam se školovala i što sam do tada radila.

Prije nego sam ostala trudna prvi puta radila sam kao voditeljica jedne turističke agencije i nakon što sam otišla na porodiljni ta ista agencija je nažalost propala i nakon porodiljnog ja sam zapravo trebala potražiti drugi posao.

Ali srećom posao je pronašao mene i to mjesec dana prije nego što mi je porodiljni završio. Jedan dan zazvonio mi je mobitel i javio se Filip, čovjek koji mi je od tog dana život okrenuo u potpuno jednom drugom smjeru, na čemu sam mu sada zahvalna.

Filip je stvarao jedan novi projekt i jedan naš zajednički prijatelj mu je mene preporučio kao opciju. Nakon što smo se upoznali i popričali naša suradnja je krenula i dan danas odlično surađujemo.

Njegova žena Lara i on su bili moja desna ruka u poslu i usmjeravali me kad god je trebalo. Vjerujem da im nije bilo lako jer sam po prirodi buntovna, a sve što smo radili za mene je bilo nešto potpuno novo i neotkriveno.

Kada su mi rekli da ću snimati, moja prva reakcija je bila nema šanse. Ja sam sada mama, kakve filmiće ću ja snimati, ne dolazi u obzir. Ali kada su mi sve lijepo objasnili i kada smo malo po malo u to krenuli polako mi se počelo sviđati.

Sljedeći korak je bio da počnem pisati za njihove portale Savjetnica, Zanosna i Savršena. Mislim da mi je to palo još gore jer nisam nikada pisala i jedva sam složila dvije rečenice koliko nisam imala inspiracije.

Ali i to smo prošli i na kraju sam zavoljela i pisanje i snimanje, i sada to ne bi mijenjala za ništa na svijetu.

Treći korak je bio moj blog. Rekli su kada sad već znam snimati i pisati neka pokrenem svoj blog u kojem ću ženama i mamama pokušati pomoći uz svoje savjete. Ne trebam reći kolika mi je to tek enigma bila.

Ali eto sada sam tu gdje jesam i zahvalna sam im na tome!

U ove tri godine postojanja mog bloga, moj uloženi trud se itekako isplatio. Blogom sam se od prvog dana, kao i sada bavila usputno, ali je on svejedno rasao svakodnevno. Svakoga dana posjećenost raste i hvala vam svima koji me pratite i podržavate u ovome što radim i što ste prepoznali moj trud i rad.

Osim razno raznih savjeta i tema o kojima vam svakodnevno pišem, stvorile su se i razne suradnje sa kozmetičkim i frizerskim salonima, dućanima, portalima, itd.

Drago mi je da su svi oni prepoznali moj rad i da sa svima njima i danas divno surađujem.

Moje tekstove danas možete čitati na raznim portalima, od kojih bi neke posebno izdvojila a to su Wish.hr, Wish Mama.hr, Klokanica.hr i Roditelji.hr, ima i drugih ali ne stane sve 🙂

Kako bi vas svoje vjerne pratitelje počastila za vjernost u ove tri godine, odlučila sam vas za treći rođendan malo darivati.

 

Pa će tako, kao što ste imali priliku čuti u videu, biti tri poklona koje sam dogovorila u suradnji sa Mudrosti Odgoja, Svijetom Beba i vodenim parkom Aquae Vivae.

Kako bi osvojili ove vrijedne poklone, morate me pratiti na mojim društvenim mrežama You Tube Ženski Svijet, Facebook Ženski Svijet i Instagram Ženski Svijet.

Na jednoj od tih mreža ćete od ponedjeljka 03.04. na dalje moći sudjelovati u darivanju. Zato pratite, budite u toku i sretno!

Obavezno mi i dalje pišite na mail, a možete i javno ako želite. Osim svojih pitanja, voljela bi znati i o čemu bi sljedećem voljeli čitati ili koji bi video voljeli da sljedeći snimim.

Pusa svima i sretan mi treći 😉

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

4. rujna 2014.
13. studenoga 2015.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross