0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
8. rujna 2017.

Feng shui spavaće sobe

Piše Ana Zibar
Prema feng shui-u je važno na koji način ćete urediti spavaću sobu kako bi boravak u ovom prostoru bio što ugodniji i kako bi se u njemu mogli potpuno opustiti i napuniti novom energijom. Kada se krevet u spavaćoj sobi pozicionira na pravo mjesto, stvara se energija koja je osobi potrebna. Feng shui svake spavaće […]

Prema feng shui-u je važno na koji način ćete urediti spavaću sobu kako bi boravak u ovom prostoru bio što ugodniji i kako bi se u njemu mogli potpuno opustiti i napuniti novom energijom.

Kada se krevet u spavaćoj sobi pozicionira na pravo mjesto, stvara se energija koja je osobi potrebna. Feng shui svake spavaće sobe ima svoju posebnu energiju koja je jedinstvena zbog odnosa u dimenzijama i rasporedu vrata i prozora.

Krevet bi uvijek trebalo postaviti dijagonalno od ulaznih vrata te pored sebe mora imati čvrst zid. Dobar krevet ima dobro uzemljenu energiju na obje strane i čvrsto uzglavlje.

Tepih je u spavaćoj sobi potreban jer uzemljuje energiju kreveta kao i energiju spavaće sobe te na taj način unosi više snage. Komode i ormari bi trebali biti postavljeni s donje strane kreveta kako bi se održala blansirana energija u spavaćoj sobi.

I koliko god nije lako uspostaviti idealan feng shui u svakoj spavaćoj sobi, savršen rezultat će uvijek dati pozicioniranje velikog komada namještaja koji može biti postavljen s bilo koje strane kreveta, ali svakako mora biti uravnotežen s drugim komadom namještaja koji se treba postaviti u podnožje istog. Isto tako bi trebala postajati i središnja točka na strani kreveta koja treba biti suprotno teškom komadu namještaja.

 

Foto: Jeshoots/Pixabay

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross