0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
12. listopada 2017.

Iz negativne u pozitivnu energiju

Piše Ana Zibar
Svaka osoba koja želi imati pozitivan život mora razmišljati pozitivno kako bi joj se počele događati pozitivne stvari. Sve što osobu čini nesretnom to treba izbjegavati! Nikako se ne smijete zamarati sa onim stvarima na koje ne možete utjecati. Ono što vi trebate napraviti za sebe same je okrenuti se svom unutarnjem životu i sebi. […]

Svaka osoba koja želi imati pozitivan život mora razmišljati pozitivno kako bi joj se počele događati pozitivne stvari. Sve što osobu čini nesretnom to treba izbjegavati!

pozitiva-negativa

Nikako se ne smijete zamarati sa onim stvarima na koje ne možete utjecati. Ono što vi trebate napraviti za sebe same je okrenuti se svom unutarnjem životu i sebi.

Kako bi bili pozitivni važno je da budete okruženi ljudima koji su pozitivni, što znači da što manje vremena provodite sa osobama koje su negativne i koje kukaju jer se negativne emocije vrlo lako prenose.

Ako se druženje s takvim ljudima nikako ne može izbjeći najbolje je da se u njihovoj blizini isključite maksimalno koliko možete i da ne dozvolite da njihovo mišljenje utječe na vas. Najbolje je da većinu vremena provodite sa nasmijanim i sretnim ljudima koji su pozitivni jer se pozitiva lako prenosi s osobe na osobu.

Svakako razmišljajte pozitivno jer samo na taj način možete privući sretne misli. Svaka osoba određuje sama svoju sudbinu preko svoga uma i misli. Zakonom privlačenja u vaš život ulazi sve što vam treba i što ste mislili. To se isto tako odnosi i na financijsko stanje i okolinu koja vas okružuje. I koliko god se pozitivno razmišljanje ne činilo jednostavnim, ono to jest i pomoći će vam da život gledate s vedrije strane.

Nemojte se fokusirati na nebitne stvari, a to su one koje ne želite! Razmišljajte samo o onom što želite! Najbolje je da napravite popis želja jer sve što je zapisano i što želite, to se može i ostvariti.

Maštajte i sanjarite što više neće vam škoditi! Bitno je samo da razmišljate pozitivno o svim svojim neostvarenim željama i da ih razradite do onih najsitnijih detalja jer ih 100% možete i ostvariti.

Ako nešto dovoljno jako želite i ako dovoljno duboko vjerujete vidjet ćete da apsolutno ništa na ovom svijetu nije nemoguće. Savjet plus je da svako jutro dan koji je pred vama zamislite i vizualizirate kako bi voljeli da izgleda. Naravno da nije svaki dan idealan, ali i onaj lošiji će uz pozitivan stav biti mnogo lakši i pozitivniji.

Važno je da dobro znate što želite u svom životu kako bi znali u kojem smjeru vaše misli trebaju ići. Ponekad ćete trebati biti i sebični, ali znajte da to nije uvijek loše jer biti sebičan u nekim trenucima će rezultirati da budete zadovoljni sami sobom.

Svakako razmislite i o promjenama koje bi trebali provesti da bi bili pozitivnija osoba i svaki dan određeno vrijeme posvetite samo sebi. Nikako nemojte dopustiti da slučajno nemate vremena za sebe jer kada se posvetite sebi vidjet ćete da će vam samo nebo biti granica.

Nikako ne dopustite da vam loši trenuci pokvare dan! Svaka situacija nosi sa sobom nešto pozitivno koliko god ona bila negativna. Apsolutno sve na ovom svijetu se događa s razlogom! Kada promijenite perspektivu s koje gledate na određene stvari vidjet ćete kako će se vaš život promijeniti.

Znate li da ponekad negativnost proizlazi iz lošeg mišljenja o sebi samima? Ali ne zaboravite da svaka osoba na ovom planetu ima pravo biti sretna i u svakoj se osobi krije pozitivna energija samu je treba osvijestiti. Na papir zapišite stvari zbog kojih mislite da ste posebna osoba i pročitajte popis svaki puta kada pomislite da ne vrijedite puno.

Čovjek je zabrinut oko mnogih stvari mada se većina njih uopće nikada neće dogoditi. Upravo zbog toga nema smisla gubiti vrijeme na negativne misli. Najbolje je uvijek očekivati najbolje i nadati se boljoj budućnosti. Ne bojte se riskirati i živite za trenutke.

Svaki novi dan donosi nove razloge za smijeh. Osmijeh vrijedi najviše, a ne košta ništa. Kako bi vaši dani postali bolji pronađite ljude koji vas nasmijavaju. Ako vam se dogodi loša situacija, dobro razmislite što iz nje možete naučiti.

Svemu na ovom svijetu jednom dođe kraj, ali ne smijete dopustiti da vam to uništi život. Uredu je neko vrijeme odvojiti za tugu i isplakati se kako bi to izbacili iz sebe, ali nakon nekog vremena trebate krenuti dalje.

Znajte da je iza svakog kraja novi početak, a sve se događa s razlogom. Budite pozitivni i u svakom danu pronađite nešto pozitivno, nakon samo par dana ćete vidjeti kako vam promjene ulaze u život.

Pusa

 

 

 

 

Foto: congerdesing/Pixabay

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

11. srpnja 2018.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross