0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
16. listopada 2017.

Kada će doći onaj pravi

Piše Ana Zibar
Do nedavno su moje tri prijateljice bile nesretne u ljubavi, jer su bile same, željele su nekoga, a nikako nisu mogle naići na onog pravog. Nevjerojatno koliko su imale sličan život i slične misle. Kada bi pričala sa svakom od njih, moje najvažniji savjet bi glasio da će doći onaj pravi onda kada će se […]

Do nedavno su moje tri prijateljice bile nesretne u ljubavi, jer su bile same, željele su nekoga, a nikako nisu mogle naići na onog pravog.

onaj-pravi

Nevjerojatno koliko su imale sličan život i slične misle. Kada bi pričala sa svakom od njih, moje najvažniji savjet bi glasio da će doći onaj pravi onda kada će se najmanje nadati. I tako je i bilo 🙂

Ovaj post sam odlučila pisati zato što bi htjela svim vama divnim ženama koje još uvijek nemaju partnera poručiti nekoliko savjeta. Pa krenimo 🙂

Za početak budite zahvalne na samačkom životu jer je ovo vaša jedinstvena prilika da učite o sebi, radite na sebi i sazrijete na neki način. Biti sam je razdoblje u životu koje je zapravo najvažnije jer radite na najvažnijoj vezi, a to ste vi sa samom sobom.

Svakako je puno bolje biti sam nego u nesretnoj vezi, a jedna od najvažnijih veza kroz cijeli život je veza sa samom sobom. Dok ste same možete se razmaziti u potpunosti jer možete raditi što želite, kad želite i s kim želite, bez objašnjenja, dogovora i kompromisa.

Nikako nemojte čekati onog pravog, nego živite život punim plućima jer će taj pravi upravo tada doći! Radite sve ono što volite i što vas usrećuje! Budite svoji i radite na sebi, što više uspijete napraviti na sebi dok ste sami, biti ćete kvalitetnija osoba i partnerica u vezi.

Isto tako nemojte s uma smetnuti ono što izgovarate i ono što mislite jer je to vrlo važno! Nikakva negativnost vam neće pomoći u ničemu!

Prestanite izgovarati one riječi nikada nećete pronaći onog pravog, da se samo luđaci lijepe na vas ili svi koji valjaju su zauzeti, jer se nećete pomaknuti s mrtve točke. Ono što odašiljete svojim mislima i riječima, to vam se i vraća nazad.

Zato se potrudite misliti na sebe, raditi na sebi, biti pozitivne i onaj pravi će doći onda kada dođe vrijeme za to, baš kad se najmanje nadate 🙂

Ove moje tri prijateljice više nisu same 🙂 Pronašle su ljubav svog života iza 30-te, sretne su, udane i imaju dijete 🙂 Kod njih je bio pravi happy end, ali nakon dugo vremena samoće, rada na sebi i krivih muškaraca... Zato ne odustajte i opustite se, za sve u životu dođe vrijeme.

Pusa!

Foto: 3194556/PixaBay

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

27. studenoga 2017.
2. kolovoza 2017.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross