0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
30. prosinca 2015.

Kada vas mačka budi po noći

Piše Ana Zibar
Svaki vlasnik mačke je upoznat sa čestim buđenjima mačke, koji se najčešće ponavljaju u noćnim ili rano jutarnjim satima, kada je mačka puna energije. Koliko god voljeli svoju mačku, buđenje tijekom noći vam se vjerojatno nikako ne sviđa... Ali, postoji način kako da to spriječite 🙂 Mačku morate naučiti kada je vrijeme za spavanje. U […]

Svaki vlasnik mačke je upoznat sa čestim buđenjima mačke, koji se najčešće ponavljaju u noćnim ili rano jutarnjim satima, kada je mačka puna energije. Koliko god voljeli svoju mačku, buđenje tijekom noći vam se vjerojatno nikako ne sviđa... Ali, postoji način kako da to spriječite 🙂

Stasys EIDIEJUS

Mačku morate naučiti kada je vrijeme za spavanje. U današnje vrijeme kada ljudi kasno dolaze sa posla, mačka želi svu pažnju na sebi. Ona je cijeli dan spavala i sada je puna energije. Zato joj obavezno prije spavanja posvetite pažnje, te se igrajte malo sa njom.

Neka se dobro istrči i neka lovi loptice koje joj bacate. Samo na taj način će mačka biti spremna za spavanje isto kad i vi.

Koliko god vi voljeli spavati sa svojom mačkom, ponekad je ipak bolje staviti ju u drugu prostoriju, kako vas ne bi budila usred noći. Kada mačku udaljite iz svoje spavaće sobe, ona će biti uporna da ju vratite, te će najvjerojatnije grebati po vratima i mijaukati, ali budite uporni i nemojte osjećati grižnju savjesti.

Ako vas pak mačka budi samo ujutro, onda vrlo vjerojatno nema hrane u njenoj zdjelici... Ako je tako, najbolje je da ju hranite netom prije spavanja, kako bi ujutro bila sita i kako vas ne bi budila zbog gladi.

Ukoliko nisu sterilizirani, mužjaci i ženke mačaka znaju u nekim trenucima biti nemogući, ukoliko nisu sterilizirani, a sve to zahvaljujući njihovim hormonima. Kako bi im pomogli, sterilizirajte ih i stvari će se promijeniti na bolje. Ženke će prestati biti nervozne, a mužjaci će prestati tužno mijaukati.

Foto: FreeImages

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

27. travnja 2014.
9. studenoga 2016.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross