0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
27. rujna 2017.

Liječenje ljubavlju

Piše Ana Zibar
Jeste li čuli za Dr Denisa Tomasa iz Washingtona? Ako niste, sada ću vam ga predstaviti. Naime Dr Tomas je otkrio ono što se oduvijek vjerovalo, a to je da svi mi koji u svom domu imamo životinju zapravo imamo lijekove koji su djelotvorniji od bilo kojih drugih lijekova proizvedenih u farmaciji. Energičan i iskren […]

Jeste li čuli za Dr Denisa Tomasa iz Washingtona? Ako niste, sada ću vam ga predstaviti. Naime Dr Tomas je otkrio ono što se oduvijek vjerovalo, a to je da svi mi koji u svom domu imamo životinju zapravo imamo lijekove koji su djelotvorniji od bilo kojih drugih lijekova proizvedenih u farmaciji.

lijecenje-ljubavlju

Energičan i iskren zagrljaj vlasnika i ljubimca može iscijeliti mnoge bolesti za koje medicina nema riješenje. Dr Tomas kaže kako je bezbroj puta svjedočio nevjerojatnim poboljšanjima kliničke slike onda kada se vlasnici fokusiraju na svoje prijatelje, a ne na problemi koji ih okružuju. Vlasnici i životinje jedni drugima pomažu!

Dr Tomas je zadao ljudima zadatak da isprobaju metodu u kojoj trebaju povjerovati u mogućnost izlječenja kroz ljubimca i da što češće i iskreno grle ljubimca, ljube ga, provode što više vremena s njim i razgovaraju s njim.

Ljudi koji su imali problema s kroničnim bolestima, artritisom ili malignim  promjenama i koji su vjerovali u mogućnost izlječenja na ovaj način su došli do nevjerojatnih rezultata. Isto tako životinje koje su bolovale od teških bolesti su nakon nekog vremena imale poboljšanje kliničke slike.

Dr Tomas je istraživanjima došao do zaključka kako vibracije koje proizvode životinje pozitivno djeluju na nervni sustav, srce i cijeli kardiovaskularni sistem.

Jeste li primijetili kako će ljubimac uvijek prići svome vlasniku kada ga nešto voli, kako bi legao na bolno mjesto, pomazio ga ili poljubio. Nakon toga se vrlo brzo osjeća analgetsko djelovanje.

Riječ je o jednoj predivnoj metodi liječenja koju su mnogi medicinski centri prihvatili, naročito dječja odjeljenja gdje se ova metoda liječenja primjenjuje već godinama. Svi zaposlenici tih medicinskih ustanova tvrde kako se vide pozitivni rezultati već nakon kratkog vremena, zbog čega i ne čudi što sve više svjetskih bolnica razmišlja o ovakvom načinu terapije.

Ja u ovo sve itekako vjerujem jer sam to i sama okusila na svojim primjerima kroz godine i godine iza mene. Kako su meni pomagale moje životinje u raznim situacijama i bolestima, tako sam i ja njima. Bilo je tu svega, bilo je lakših i težih trenutaka, ali zajedno smo uspjeli bilo da se radilo o mojoj ili njihovoj bolesti.

Zato drage moje ljubite i grlite svoje ljubimce što više jer ćete osim osjećaja ispunjenosti dobiti i ono što vam niti jedan doktor kao niti veterinar neće moći pružiti.

Foto: 3194556/PixaBay

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross