0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
19. veljače 2015.

Moj najsretniji dan

Piše Ana Zibar
Danas je rođendan jednom najposebnijem biću u mom životu, mom Vitu 🙂 U meni je danas toliko emocija... Na današnji dan prije točno dvije godine, nas dvoje prošli smo svašta, ali zajedničkim snagama smo izgurali, i naravno uz pomoć i podršku našeg dragog tate.  Kada sam ga prije dvije godine ugledala, nisam imala pojma što […]

Danas je rođendan jednom najposebnijem biću u mom životu, mom Vitu 🙂 U meni je danas toliko emocija... Na današnji dan prije točno dvije godine, nas dvoje prošli smo svašta, ali zajedničkim snagama smo izgurali, i naravno uz pomoć i podršku našeg dragog tate. 

mali vito

Kada sam ga prije dvije godine ugledala, nisam imala pojma što me sve čeka, a i bila sam sva zbunjena. Osjećaji prema njemu su se mijenjali iz dana u dan, a danas što osjećam za njega se ne može niti usporediti sa onim osjećajima prije dvije godine.

Naša prva godina bila je stvarno turbulentna, i nije bila nimalo laka. U toj godini je jedino bilo dobro, što se na kraju svake nove bolesti sve dobro završilo, ali najsretniji smo da je ta godina iza nas. U našoj drugoj godini, smo rasli i toliko se brzo razvijali da ja sad ne mogu vjerovati, kako pored sebe već imam malog velikog čovjeka. A što nas sve tek čeka u trećoj godini, vidjet ćemo 🙂

Toliko sam sretna da ga imam i toliko ga volim, da bi svakoj ženi savjetovala da što prije postane majka, jer je to nešto najljepše na svijetu, što se ne može zamijeniti sa ničim. Mnoge brinu, kako će one to, pa ne znaju kako biti majka. Ma nemate što brinuti!!! Sve to dolazi prirodno, i vas dvoje sve zajedno prolazite i nakon svake nove situacije, vaša veza je sve jača.

Nije lako biti majka, i nije lako imati dijete, i to trebate imati na umu. Biti majka zahtjeva velika odricanja i potpunu promjenu života, ali toliko je neprocijenjivo, da kada se dogodi, jedino pitanje koje si postavljate je kako ste uopće ikada živjeli bez tog svog malog bića.

Naravno da ima i onih teških trenutaka, kada bi iskočili iz kože i kada vam je stvarno teško, ali i ti trenuci prođu, kao i sve drugo u životu. Ono što je bitno u tim trenucima je da imate podršku, jer ako ju imate, sve teške stvari prođu lakše i brže.

Nas dvoje imamo našeg predivnog tatu, koji je stvoren za ulogu oca! Nikada nisam upoznala toliko divnu osobu, koja toliko zna sa djecom i koja to toliko voli. Ljubav između njih dvoje je nešto prekrasno. Toliko se vole, da ih je milina gledati.

Osim našeg tate, najveća pomoć od prvog dana bila je Vitova baka, moja mama. Ona je žena zmaj <3 I da nema nje, bilo bi nam jako teško. Naša baka je Vitova druga mama u svemu, i prekrasno je imati ju uz sebe, osim nje tu su i moja seka i moj tata, koji su prisutni u svakom djeliću njegovog života, i koji su sa nama u dobrom i lošem. Veliko bogatstvo je imati takvu obitelj.

Na današnji dan sam zahvalna dragom Bogu na prekrasnom djetetu koje je moja radost života, a još sam zahvalnija što je zdrav i što napreduje. Prekrasno je slaviti rođendan svoga djeteta, i ne postoji mi bitniji dan u životu, od tog dana.

Sada idem uživati sa svojim najdražim sinom, a kroz par dana ću vam pokazati kako smo proslavili rođendan i kako možete organizirati proslavu dječjeg rođendana. Do tada pusa 🙂

Foto: ZibarPhotography

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

17. veljače 2016.
15. srpnja 2014.
13. svibnja 2017.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross