0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
4. lipnja 2017.

Pedikura stopala

Piše Ana Zibar
Naša stopala svakodnevno naprave od 5000 - 20 000 koraka, a kako bi svakodnevno mogla obavljati svoju zadaću važno ih je redovito njegovati. Svoja stopala možete njegovati i u Kozmetičkom Salonu Danijela, u kojem se u ruke prepuštate stručnoj Danijeli Carić. Danijela Carić je vlasnica salona Danijela, a osim pedikure nudi usluge manikure, trajnog laka, […]

Naša stopala svakodnevno naprave od 5000 - 20 000 koraka, a kako bi svakodnevno mogla obavljati svoju zadaću važno ih je redovito njegovati.

Svoja stopala možete njegovati i u Kozmetičkom Salonu Danijela, u kojem se u ruke prepuštate stručnoj Danijeli Carić. Danijela Carić je vlasnica salona Danijela, a osim pedikure nudi usluge manikure, trajnog laka, geliranja kontiju i masaže tijela.

Što se pedikure tiče, postoje dvije vrste pedikure koje možete isprobati u salonu Danijela, a to su suha i klasična pedikura.

Osnovna zadaća pedikure stopala je zaštita noktiju i stopala, kao i sprečavanje traumatskih promjena na njima. Pedikurom se obavlja i estetska funkcija, posebice za vrijeme ljetnih mjeseci.

Nikako se ne preporuča zapustiti svoja stopala jer to može dovesti do patoloških problema. U tretman klasične pedikure je uključenno odstranjivanje natisaka i suvišne kože, uraslih noktiju, kurjih očiju, oblikovanje noktiju i masaža stopala.

Što se tiče suhe pedikure, ona je higijenski prihvatljivija, a najbolji je odabir za dijabetičare jer se prilikom suhe pedikure stopala ne namaču u vodi.

 

Koju god vrstu pedikure odabrali u Kozmetičkom Salonu Danijela, vaša stopala će izgledati savršeno. Prepustite se samo u prave ruke i naručite se na mail [email protected] ili nazovite na broj telefona 095 512 4813.

Foto: Public Domain/Pixabay

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross