0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
6. veljače 2018.

Djeca i boravak u prirodi

Piše Ana Zibar
U Hrvatskoj kući – Materina priča, tradicijski uređenom izložbenom prostoru u Preradovićevoj 31 u Zagrebu, pod nazivom:   „Ljubav se ne trži niti ne kupuje“… Već ju otvorenim srcem Međimurje daruje,  od 9. do 13. veljače, održava se promocija kulturne baštine i turističke ponude Međimurja. Ovaj jedinstveni događaj će omogućiti  stručnoj javnosti i svim ljubiteljima kulture i tradicije da […]

U Hrvatskoj kući – Materina priča, tradicijski uređenom izložbenom prostoru u Preradovićevoj 31 u Zagrebu, pod nazivom:   „Ljubav se ne trži niti ne kupuje“… Već ju otvorenim srcem Međimurje daruje,  od 9. do 13. veljače, održava se promocija kulturne baštine i turističke ponude Međimurja. Ovaj jedinstveni događaj će omogućiti  stručnoj javnosti i svim ljubiteljima kulture i tradicije da spoznaju potencijal Međimurja kroz različita besplatna stručna predavanja te mnogobrojne B2B i B2C prezentacije DMC Etno Art Travel agencije i njezinih partnera.

Zašto je povratak u prirodu, te vraćanje starim običajima važno za djecu!

Danas djeca sve više vremena provode pred ekranima i sve manje se kreću. Poremećaji pažnje i koncentracije, teškoće u usvajanju gradiva, agresivnost, dijabetes, pretilost samo su neki od problema s kojima se djeca danas susreću.

U nedjelju 11.02. s početkom u 14.h u U Hrvatskoj kući – Materina priča, Preradovićeva 31 u Zagrebu, Centar za djecu i roditelje novog doba će održati besplatnu radionicu : 

Zašto je povratak u prirodu, te vraćanje starim običajima važno za djecu!“

Pod vodstvom međunarodno certificirane NLP trenerice Sanjice Ćaćić i certificirane edukatorice međunarodno priznatog programa The Happiest Baby Ive Brčić mag.soc./phil., polaznici će saznati:

  • kako boravak u prirodi poboljšava pažnju kod djece
  • kako pridonosi prevenciji ispada bijesa
  • kako pridonosi boljoj socijalizaciji djece
  • koje su sve koristi po dječje zdravlje
  • važnost nestrukturirane igre
  • kako stari običaji potiću osjećaj pripadanja i razvoj identiteta, te socijalizaciju kod djece

Slobodno povedite svoju djecu jer su  Djeca.hr pripremila prekrasnu kreativnu radionicu na kojoj će djeca oslikavati srca i okvire za fotografije koje će ponijeti sa sobom.

O voditeljicama:

Sanjica Ćaćić, kreatorica programa Abeceda roditeljstva, međunarodno je certificirani NLP master trener, life, business, family i Wingwave coach. Dugogodišnje iskustvo trenerice i edukatorice za komunikacijske vještine odlučila je iskoristiti da pomogne onima koji su svjesni svoje velike odgovornosti kao roditelja i spremni su stjecati nova znanja i vještine kako bi svojoj obitelj o

sigurali što ljepši život.

Iva Brčić mag.soc./phil. je predsjedica udruge Najsretnija beba Hrvatska, te međunarodno je priznata The Happiest Baby certificirana edukatorica. Provodi prevenciju obiteljskog nasilja nad djecom uz potporu Zaklade Adris, te surađuje s Simbexom Hrvatska u edukaciji roditelja. Stručna je suradnica u časopisu Mama&beba i internetskim portalima Roditelji.hr, Klokanica.24sata.hr i medijskapismenost.hr. Surađuje s vrtićima i školama, izlaže na stručnim simpozijima, te drži gostujuća predavanja o utjecaju medija na djecu i odrasle na Učiteljskoj akademiji, Akademiji dramske umjetnosti i Fakultetu političkih znanosti i u Zagrebu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross