0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
1. svibnja 2017.

Kako dobiti ono što želite

Piše Ana Zibar
Kako bi u životu bili zadovoljni i ostvarivali ono što vas čini sretnima i što vas ispunjava, važno je da živite po određenim pravilima, da razmišljate pozitivno i da imate vjere u sebe. Ništa vam u životu neće pasti sa neba, nego ste vi odgovorni sami za svoju sreću i zadovoljstvo. Svoje želje nikada nemojte potiskivati! […]

Kako bi u životu bili zadovoljni i ostvarivali ono što vas čini sretnima i što vas ispunjava, važno je da živite po određenim pravilima, da razmišljate pozitivno i da imate vjere u sebe. Ništa vam u životu neće pasti sa neba, nego ste vi odgovorni sami za svoju sreću i zadovoljstvo. Svoje želje nikada nemojte potiskivati! Potiskivanje želja uzrokuje osjećaje zamjeranja, frustracije i bespomoćnosti.

Uvijek u životu jasno tražite ono što želite! Sa ovakvim stavom ne možete ništa izgubiti. Uvijek bolje prolaze oni koji se zauzimaju za sebe, jer nitko ne može znati da nešto želite, ako to držite u sebi. Ovako, ako se vaše želje i ne ostvare, neće se ništa dogoditi.

Pokušajte se ne kriviti ukoliko ne uspijete ostvariti ono što želite! Pokušajte se prije nego tražite ono što želite, staviti u poziciju onih od kojih to tražite, kako bi se znali postaviti na najbolji mogući način, koji nikoga neće odbiti, nego koji će vam pomoći u vašem naumu.

Izbite si iz glave da će vam netko drugi pročitati misli i ne očekujte od drugih da znaju što vi želite, ukoliko im to niste rekli. Vi se sami trebate izboriti za svoje želje, tako da ih jasno izrazite, nakon čega ih objasnite i onda ih zahtijevajte. Samo na taj način se želje ostvaruju.

Budite direktni kada nešto trebate ili želite! Ukoliko ćete se ponašati sramežljivo i svoje zahtjeve izgovarati tiho i sa strahom, okolina će ih ignorirati. Zato koliko god vam se činilo da ćete biti neugodni i napadni, budite direktni i vjerujte da ćete samo na taj način postići svoje želje, jer se direktnost cijeni.

Ne morate baš sve u životu tolerirati. Jasno i glasno dajte osobama oko sebe do znanja, ono što više ne želite tolerirati, kako bi prestale raditi ono što vam ne odgovara. Isto tako ako zahtjevate od nekoga određeno ponašanje, i vi se morate ponašati u skladu sa svojim zahtjevima, kako bi bili ozbiljno shvaćeni.

Ako toliko želite da se vaše želje ostvare, ponekad ćete čak trebati biti i malo dosadni. Neke se želje ispunjavaju tek nakon nekog vremena, kada ih drugi dožive. Ako pak vi ne želite ispuniti nečije zahtjeve, te ste u tu odluku potpuno sigurni, morate naučiti reći ne, te ne prihvaćati sve i svašta samo da nekoga ne odbijete.

Kako bi vaši zahtjevi bili izvršeni točno kako ste zamislili, važno je da budu konkretni. Postavite svaki detalj svog zahtjeva ili želje konkretno, tako da primjerice postavite točno vrijeme i mjesto obavljanja, kako bi sve bilo onako kako treba.

Stvarno nije teško, jedino što trebate je zauzeti se za sebe i živjeti svoj život punim plućima. Vi možete sve, i ostvarit ćete sve ako to dovoljno jako želite i ako se za to izborite!

Foto: jill111/ Pixabay

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

23. travnja 2015.
7. listopada 2019.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross