0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
4. siječnja 2019.

Mjesec rođenja govori kakva ste osoba

Piše Ana Zibar
Današnji tekst pišem malo za razbibrigu... Petak je, vikend je pred nama pa sam vas odlučila malo zabaviti nekim zanimljivostima na koje sam nedavno naletjela. Riječ je o horoskopu, tj. mjesecu rođenja koji kažu određuje kakav karakter će imati žena koja je rođena u to vrijeme godine. Najizdržljivije žene U siječnju na svijet dolaze žene […]
Današnji tekst pišem malo za razbibrigu... Petak je, vikend je pred nama pa sam vas odlučila malo zabaviti nekim zanimljivostima na koje sam nedavno naletjela. Riječ je o horoskopu, tj. mjesecu rođenja koji kažu određuje kakav karakter će imati žena koja je rođena u to vrijeme godine.
Najizdržljivije žene
U siječnju na svijet dolaze žene koju su najizdržljivije i najstrpljivije. Kažu da su ove žene često obdarene crtama muškog karaktera koje se ne žale i koje će samostalno i ponosno rješavati svoje probleme. Žene rođene u siječnju ne vole sređivati kuću i čistiti, a što se kuhanja tiče jedne su od najboljih kuharica jer imaju talenta.
Tvrdoglave žene
U veljači se rađaju osjetljive, uporne i tvrdoglave žene koje mogu biti osvetoljubive. Ove žene sklone su živčanim slomovima, ali istovremeno imaju visoku razinu samokontrole. Odluke donose brzo bez previše razmišljanja i ne boje se poteškoća. Često se žure pa nisu uvijek točne, a s obzirom da odlično znaju kako manipulirati drugima imaju dobru karijeru i jako vole djecu.
Ranjive žene
U ožujku se rađaju najosjetljivije žene koje su vrlo ranjive i osjećajne. Njihova tvrdoglavost ide im na štetu, a obzirom da su nesigurne često su i nesretne. Zbog njihove sramežljivosti teško dolaze do uspjeha. Šarmantne su i krhke zbog čega često privlače muškarce koje smatraju svojim zaštitnicima.
Hrabre žene
U travnju se rađaju motivirane, hrabre i uporne žene koje su poznate po svojoj praktičnosti i racionalnosti. Ovo su žene koje znaju što žele i koje uvijek postižu željeno. Ne podnose nestabilnost, a osjećaji i emocije su im uvijek na prvom mjestu.
Zahtjevne žene
U svibnju se rađaju zahtjevne, odlučne, samostalne i beskompromisne žene koje ne opraštaju lako. Ovo su tvrdoglave žene koje su često lideri i koje za prioritet stvaljaju materijalno.
Oprezne žene
U lipnju se rađaju oprezne žene koje su često nesigurne i ranjive. Ovo su dobre žene koje ne vole osvetu i sukobe. U izbjegavanju konflikta pomaže im dobra intuicija, a uvijek se ponašaju onako kako su raspoložene.
Stidljive žene
U srpnju se rađaju stidljive i skromne žene koje se stalno samoispituju i često su u brizi. Ovo su romantične i skromne žene koje duboko osjećaju, ali nikada to ne pokazuju. Obitelj i dom su za ove žene najvažnije.
Najponosnije žene
U kolovozu se rađaju najneovisnije i najponosije žene koje su plemenite i dobre, ali izrazito željne moći. Ove žene vole biti u centru pažnje. Najviše vrednuju obiteljske odnose, pristojne su i iskrene, ali su i često sklone prijevari.
Temperamentne žene
U rujnu se rađaju dame, koje su temperamentne i emotivne. Ove žene su proračunate i razborite. Pomalo su škrte i samoljubive, a vole biti u društvu u kojem uvijek traže vlastitu korist. Znaju dobro kuhati, ljubomorne su i pedantne.
Odgovorne žene
U listopadu se rađaju oštroumne i odgovorne žene koje su vrlo jednostavne u komunikaciji. Velikodušne i praktične, svoje odluke donose oprezno te imaju dobru memoriju. Nikada ne opraštaju izdaju, najviše čuvaju obitelj i odlične su domaćice.
Sebične žene
U studenom se rađaju sebične i proračunate žene koje jake ličnosti s visokom razinom intuicije. Ovo su vrlo ekonomične žene, temperamentne i strasne u ljubavi. Kada vole, vole jako i duboko.
Eksplozivne žene
U prosincu se rađaju eksplozivne i emotivne žene koje su neustrašive i uporne. Ovo su izravne i neovisne žene koje postižu uspjeh bez obzira na sve prepreke. Romantične, komunikativne, idealistične i dobre prijateljice koje nisu štedljive. Vrlo su temperamentne zbog čega često imaju poteškoća u obiteljskom životu.
Zanimljivo jel' da? Mjesec u kojem sam ja rođena (prosinac) u potpunosti odgovara s mojim opisom, a vaš s vašim? Pišite mi u komentare!
Foto: philpace/PixaBay

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

18. veljače 2019.
17. prosinca 2018.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross