0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
11. veljače 2021.

Pravila za jačanje ljubavi

Piše Ana Zibar
Znate li da Feng Shui ima pravila i za jačanje ljubavi? Da, da, a Valentinovo je idealno vrijeme da u svoj dom unesete malo ljubavi, tj. nekih preinaka koje će vam pomoći u jačanju ljubavi!❤️❤️ Za početak obratite pažnju na vašu spavaću sobu, u kojoj bi krevet trebao biti naslonjen na zid s kojeg se […]

Znate li da Feng Shui ima pravila i za jačanje ljubavi? Da, da, a Valentinovo je idealno vrijeme da u svoj dom unesete malo ljubavi, tj. nekih preinaka koje će vam pomoći u jačanju ljubavi!❤️❤️

Za početak obratite pažnju na vašu spavaću sobu, u kojoj bi krevet trebao biti naslonjen na zid s kojeg se vide ulazna vrata, no ne smije biti nasuprot vratima te se s ostale tri strane može normalno prolaziti.

Ako vam je primjerice krevet na dvije strane naslonjen na zid, to znači da među vama i vašim partnerom vlada neravnopravnost, a ako ste sami i krevet vam stoji tako da je s dvije strane naslonjen na zid, vi zapravo šaljete energiju da ne želite drugu osobu u svom životu.

Neke od ključnih stvari koje su važne za spavaću sobu para:

  • u spavaćoj sobi ne smiju biti kompjuter i TV
  • ne pretjerujte s jakim bojama
  • sobu obojite pastelnim bojama
  • simetrija je važna
  • soba treba biti ukrašena senzualnim i mirnim skulpturama i slikama
  • spavaća soba je mjesto za intimu i odmor što znači da u njoj ne smiju biti igračke, slike od djece i roditelja ili umjetnički radovi od djece

Mjesto za najbolji spoj na Valentinovo

Što se ostatka doma tiče, na jugozapadnom dijelu vašeg dnevnog boravka, ali i spavaće sobe postavite zajedničku sliku na kojoj ste zaljubljeni i sretni, a možete staviti i neke predmete u paru, kao npr. dvije mandarinske patke koje su simbol vjernosti ili skulpturu sa zaljubljenim muškarcem i ženom.

Svaka zona je povezana s određenim aspektom u životu, pa je tako jugozapad povezan s brakom, ljubavlju, zajedništvom i odnosima, zato je jugozapad u vašem domu važan.

Bez tužnih fotografija

Isto tako je važno i kakvi motivi, slike i fotografije prevladavaju u vašem domu, pa samo provjerite da na policama slučajno nemate skulpture,slike, fotografije ili motive koji su tužni i sami.

Ako ih ipak imate, savjetuje se da prvo razmislite zašto imate takve predmete i da ih zamijenite motivima i slikama sretnih osoba u paru. Ono čime ćete se okružiti u svom prostoru, to ćete i privlačiti u životu i nikako nemojte pretjerivati u dekoriranju, već se držite one manje je više!

Feng Shui dekoriranje večere

Pravila za single osobe

Za sve vas koji ste single pravila su ista, što znači da na jugozapadnom dijelu spavaće sobe i jugozapadnom dijelu dnevnog boravka postavite simbole ljubavi, možete i dva srca, skulpturu zaljubljenog muškarca i žene, ili bilo što vas osobno asocira na ljubav.

Preporučuje se i da u nekim ladicama i ormaru u dnevnom boravku oslobodite prostor, jer tako šaljete poruku da ste spremni da vam u život uđe druga osoba te da za nju ima mjesta. Ako vam je sve pretrpano, vi zapravo energetski šaljete poruku kako u vašem životu nema mjesta za nešto ili nekoga novog. I naravno ako za to imate mogućnosti, ostavite s tri strane kreveta dovoljno prostora da možete proći.

Ljubav se ljubavlju vraća

Smjer ljubavi

Ovisno o datumu kada je rođena, svaka osoba ima jedan kompasni smjer koji se zove smjer ljubavi, a gledajući prema njemu dok se odmara ili dok radi, ona potencira energiju ljubavi, a taj smjer najbolje može odrediti feng shui savjetnik.

A sada da se vratimo i na Valentinovo, što se dana zaljubljenih tiče, feng shui savjetuje da na desktopu svog laptopa i kompjutera postavite sliku dva srca ili zajedničku sliku sa svojim partnerom, da u vazu stavite dva ista cvijeta te da poklonite nešto u paru.

Za feng shui kažu da osim što može pomoći u različitim aspektima života, može pomoći i u ljubavi, pa ako ništa drugo isprobajte pravila feng shuia na Valentinovo i unesite ljubav u svoj život!

Mjesec ljubavi

Sretno vam Valentinovo❤️❤️

Foto: congerdesing/PixaBay

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

25. srpnja 2018.
17. ožujka 2017.
22. listopada 2014.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross