0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
11. siječnja 2018.

Što torba govori o vama

Piše Ana Zibar
Jeste li znali da vaša torba puno govori o vama? U nastavku vam donosim što razne torbe govore o vama. Neke osnovne crte o vama mogu dati oblici torba koje nosite, veličina, boje i što se sve nalazi u vašoj torbi. Mnoge žene vole imati više torbica koje im služe za svaku priliku i koje […]

Jeste li znali da vaša torba puno govori o vama? U nastavku vam donosim što razne torbe govore o vama.

zenska-torba

Neke osnovne crte o vama mogu dati oblici torba koje nosite, veličina, boje i što se sve nalazi u vašoj torbi.

Mnoge žene vole imati više torbica koje im služe za svaku priliku i koje mogu kombinirati za razne prigode. Takve žene najčešće odvajaju i zadnje novce kako bi kupile torbicu koja im treba više od ičega. Tu se radi o ženama koje vole promjene u svom životu, koje prate modu i koje su vesle. One se lako prilagode svakoj situaciji.

Žene koje ne kupuju često torbe najčešće ne prate modne trendove koji ih ne zanimaju i vrlo su ekonomične. Ovdje se uglavnom radi o ženama koje su nemaštovite.

One žene koje na svojim ramenima nose velike torbe su pravi avanturisti koji su spremni i željni biti na raznim novim mjestima. To su žene slobodnog duha koje su neukrotive, koje ne trpe pravila i koje su uvijek spremne za akciju.

Žene koje preferiraju skupe torbe napravljene od najfinijih materijala su sofisticirane i profinjene i vode računa o svakom detalju zbog čega nikada ništa ne propuštaju.

One koje vole male torbice u koje stane što manje stvari su velike zavodnice i vole jednostavnost i zabavu, prkose predrasudama i racionalno razmišljaju.

Žene koje jako brinu o izboru torbice su veliki perfekcionisti i vole romantična iznenađenja te znaju uživati u životu.

Kada žena torbu bira prema materijalu, dizajnu i kombinacijom sa odjećom pokazuje kolika je ta žena kreativna i snalažljiva.

Kada žena pretrpava torbu jer nikada ne zna što joj može zatrebati, znači da se radi o brižnoj osobi koja želi biti spremna u svakom trenutku. To su žene koje često pretjeruju, ali samo zato jer su jako pažljive i jer vole brinuti kako o sebi tako i o drugima.

A one vrste žena koje uveseljava kupnja torbice ne tržnici su opuštene i neopterećene. To su tradicionalne žene koje ne zanimaju modni trendovi.

Jeste se pronašli u kojoj? 🙂

Foto: StockSnap/PixaBay

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

1. rujna 2015.
1. studenoga 2011.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross