0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
2. prosinca 2014.

Kako do ravnog trbuha

Piše Ana Zibar
Puno žena voljelo bi imati ravan i sexy trbuh, ali nikako da se prime vježbanja kako bi to ostvarile. Uvijek postoje izgovori poput onih da su preumorne, da nemaju vremena, da im je preteško vježbati, itd. Zato sam vam ovaj puta pripremila vježbe za koje nema izgovora! U novom videu pogledajte vježbe koje trebate vježbati […]

Puno žena voljelo bi imati ravan i sexy trbuh, ali nikako da se prime vježbanja kako bi to ostvarile. Uvijek postoje izgovori poput onih da su preumorne, da nemaju vremena, da im je preteško vježbati, itd. Zato sam vam ovaj puta pripremila vježbe za koje nema izgovora! U novom videu pogledajte vježbe koje trebate vježbati samo 5 minuta svaki dan kako bi učvrstile trbušne mišiće.

[fvplayer src="http://vimeo.com/113008348"]

Prvo legnete na pod na leđa, ispružite i skupite noge, a ruke stavite iza glave da joj daju potporu. Podignite glavu i noge od poda, i krenite nogama i glavom prema sredini tijela, tako da se naglo i brzo podižete glavom i nogama, a nazad se usporeno vraćate. Kada dođete u početni položaj, nemojte noge spustiti na pod.

Zatim lezite na leđa, ruke stavite ravno uz tijelo, noge skupite, skvrčite u koljenima i podignite od poda. Vježbajte tako da noge naglo zabacite gore prema glavi, pa polagano spuštajte, da noge ne dotaknu pod. Ukoliko vam je ova vježba prelagana, možete ju malo otežati tako da sve isto radite samo sa ispruženim nogama.

I za kraj ste i dalje na podu, ruke stavite iza glave, podignite rukama glavu i vrat, noge ispružite i odignite od poda. Naizmjence na polovici tijela dotičite lijevim laktom desno koljeno, pa desnim laktom lijevo koljeno.

Svaku od ove tri vježbe vježbajte 10 puta zaredom u tri serije. Ove vježbe oduzimaju oko 5 minuta dnevno, pa više nemate izgovora zašto ih ne bi radile. Odvojite tih 5 minuta za vježbanje, jer osim što ćete nakon nekog vremena imati ravan trbuh, ove vježbe djelovati će vam dobro na zdravlje i psihu.

Kada vam vježbe postanu prelagane, povećajte broj serija, kako bi imale učinka. I naravno nemojte zaboraviti na prehranu, jer ukoliko samo vježbate a ne pazite što unosite u organizam, neće biti isti rezultati.

Autor: A.Z., Foto: alifarid/freeimages

One comment on “Kako do ravnog trbuha”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

31. ožujka 2017.
1. studenoga 2011.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross