0,00  (0,00 kn)

Tvoja košarica

Sigurna kupnja
18. travnja 2014.

Vježbe za mozak

Piše Ana Zibar
Utemeljitelji popularnog Brain Gym-a, iliti vježba za mozak su Gail Dennison i Paul Dennison. Brain Gym se temelji na pretpostavci da je temelj svih učenja tjelesno i motoričko učenje, i da je gibanje čovjeka povezano s mentalnim i emocionalnim događajima u mozgu.   Brain Gym je drugačiji jer se više fokusira na mentalne i fizičke […]

Utemeljitelji popularnog Brain Gym-a, iliti vježba za mozak su Gail Dennison i Paul Dennison. Brain Gym se temelji na pretpostavci da je temelj svih učenja tjelesno i motoričko učenje, i da je gibanje čovjeka povezano s mentalnim i emocionalnim događajima u mozgu.

 

Brain Gym je drugačiji jer se više fokusira na mentalne i fizičke komponente učenja koje su korisne i prikladne za učenje, može se prilagoditi pojedincu, njegovim razvojnim mogućnostima, dobi i različitim željama, ciljevima i potrebama. U svojim aplikacijama Brain Gym je fleksibilan i ne zahtijeva tehnologiju, određeni prostor i skupe aparate.

Program Brain Gyma je siguran i polagan, sadrži prirodni pokret pa tako omogućuje ljudima svih dobnih skupina, trenirati i vježbati vještine koje su potrebne za svakodnevicu. Za vježbanje ove aktivnosti ne morate biti talentirani ili posebno koordinacijski sposobni, stoga je jako dobar u zagrijavanju prije bilo kakvih mentalnih aktivnosti i programa vježbanja.

Brain Gym se izvodi da bi se dobilo cjelokupno iskustvo učenja, sadrži sistem koraka unutar metakognitivnog procesa i odabrane fizičke aktivnosti. Tako se izravno potiču aktivnosti mozga za uspješno učenje i omogućuje se svima koji vježbaju optimalno iskorištavanje skrivenog mentalnog potencijala, te otvaranje istog. Odabrane aktivnosti su zabavne i jednostavne, a odlične su i za djecu i za odrasle. Aktivnosti Brain Gyma će potaknuti integraciju uma (razmišljanje, želje, misli, raspoloženje, memorije i intelekt), integrirani rad mozga, tijela i tijela u trodimenzionalnom pokretu tijela.

 

Foto:artM/freeimages.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ako ste propustili

13. lipnja 2018.
9. svibnja 2017.
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
Copyright © 2020 Zibar Studio
lockusercartmagnifiercross